Celebblog zoekt recensenten!

Celebblog zoekt recensenten! Hou van (populaire) films en/of muziek? Ben je kritisch? En vind je het leuk om af en toe een film te zien die nog niet uit is in de bioscoop en een CD te luisteren of DVD te zien die nog niet in de winkel ligt? En kan je ook nog eens goed je mening onder woorden brengen en goed schrijven? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Wij zijn namelijk op zoek naar actieve recensenten die een toegevoegde waarde aan Celebblog kunnen geven. Let op, wij richten ons op de bekende Internationale sterren, de grote namen en Hollywood, dus verwacht niet dat je een alternatieve band of een Nederlandse film kunt recenseren. Onze voorkeur gaat naar iemand uit die voldoende tijd heeft (overdag) om naar persvoorstellingen te gaan (over het algemeen in Amsterdam) en de recensie vlot en binnen enkele dagen uit kan werken.

Helaas staat er geen vergoeding tegenover, maar wij zorgen dat je (gratis) naar de persvoorstellingen kan gaan en de CD’s en DVD’s mag je uiteraard na recensie behouden. Bovendien zie jij alle films al voor ze in de bios draaien en hoor je CD’s voor ze in de winkel liggen. Een leuk extraatje toch? Mocht de samenwerking bevallen, kan je wellicht ook naar premieres en misschien enkele interviews met bekende sterren voor ons afnemen. Interesse? Mail snel naar [email protected], vertel wat over jezelf en waarom wij jou zouden moeten kiezen en wat jouw sterke punt is, film of muziek. Mocht je mailtje ons aanspreken, dan zullen we je vragen om een proefopdracht te maken. Start writing now!

Lees ook:Celebblog zoekt columnisten!
Lees ook:Alice in Wonderland Premiere, de foto’s!
Lees ook:Tobey Maguire krijgt hoofdrol in Tolkien’s ‘The Hobbit’
Lees ook:Perez Hilton gaat op zoek naar een boyband
Lees ook:Keith Richards beukt journalist

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>