Celebblog zoekt columnisten!


Heb jij een ongezouten mening over de celebs? Volg jij de internationale sterren op de voet? Durf jij columns met pit te schrijven en neem je geen blad voor de mond? Ben je scherp en in het bezit van een gezonde dosis humor? En kan je ook nog eens leuk schrijven? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Lijkt het jou wat om met vaste regelmaat columns te schrijven voor celebblog? Reageer dan snel via e-mail [email protected] ovv Columnist Celeb. Motiveer waarom juist jij een plekje als vaste columnist op Celebblog.nl zou moeten krijgen en stuur een column (geen nieuwsbericht dus, maar een column!) mee over een actueel onderwerp van ca. 500-700 woorden.

Helaas kunnen we je als columnist (nog) geen vergoeding bieden, maar wij bieden je wel een podium op onze website voor een groot publiek. Meer dan 275.000 unieke bezoekers bezochten Celebblog.nl in de afgelopen maand en dit aantal groeit fors. Een mooie gelegenheid om jezelf en jouw schrijfsels in de picture te zetten natuurlijk! De periode van het verschijnen van je columns kan in overleg, maar wenselijk is minimaal 1 maal per maand. Kijk voor voorbeelden van columns bij onze columnisten op Glamourblog. Reageren graag voor 8 februari a.s.

Lees ook:Wat vind jij van de nieuwe look van Celebblog?
Lees ook:Word jij de nieuwe blogger van Celeb.blog.nl?
Lees ook:Celebblog zoekt recensenten!
Lees ook:Whitney Houston stelt teleur in Birmingham
Lees ook:Iedereen ziek na feestje @ Playboy Mansion

Geen reacties // Reageer