Paris Hilton: ‘Ik google mijzelf’

when asked to show her shoesCreative Commons License photo credit: warrantedarrest

Dat sommige sterren door hun beroemde leventje totaal buiten de realiteit staan, is algemeen bekend. Maar sommigen maken het wel erg bont.

Zo laat Paris Hilton weten dat ze tegenwoordig geen dagboek meer bijhoudt.

Als ze wil weten wat ze de afgelopen tijd gedaan heeft, of wat ze moet doen, zoekt ze dat gewoon op in Google.

Hoewel Hilton een enorm drukke agenda heeft, heeft ze naar eigen zeggen geen boekje waarin ze haar afspraken bijhoudt. Je zou denken dat er dan een agent is die haar planning opschrijft. Maar nee hoor: ‘Ik weet het allemaal niet. Ik ga gewoon naar Google, typ mijn eigen naam in en zie wat eruit komt.’

De hotelerfgename deed deze opmerkelijk uitspraak eerder deze week in een rechtszaal in Miami. Hilton moest zich hier verantwoorden in de rechtzaak die de makers van Pledge This! tegen haar hebben aangespannen.

Paris_Hilton_sexy
Creative Commons License photo credit: Chesi – Fotos CC

De socialite wordt ervan beschuldigd dat ze minder tijd in de promotie van de film heeft gestoken dan contractueel is vastgelegd.

De filmmaatschappij is hier extra boos over daar de actrice ook als producent bij de geflopte komedie betrokken was. Ter genoegdoening wordt nu een schadeclaim van $8 miljoen geëist.

De erfgename zelf ligt er niet wakker van. Haar antwoord op de vraag wat zij verstond onder haar taak als producent: ‘Ik weet niet, ik zorg ervoor dat er coole mensen in de film spelen.’ Wie haar telefoonrekeningen betaald, weet de 28-jarige blondine evenmin. ‘Dat weet ik niet. Ik informeer nooit naar dat soort dingen.’

Hilton ontkent overigens de beschuldigingen van de filmmaatschappij. Ze zegt dat ze altijd haar best heeft gedaan voor de film.

Lees ook:Perez Hilton gaat op zoek naar een boyband
Lees ook:Paris Hilton: Waar is ze wél goed in?
Lees ook:Robert Pattinson wél bij première Cosmopolis
Lees ook:Paris voelt zich te goed voor voetbalvrouw
Lees ook:Russel Crowe vertoont divagedrag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>