Russel Brand grapt over zijn eigen overlijdensbericht

Russell Brand was afgelopen weekend het slachtoffer van een vals overlijdensbericht en is daarmee de meest recente in een lange lijst van hoax berichten.  Volgens de site Global Associated News, zou Brand gestorven zijn tijdens een weekendje snowboarden in Zermatt, Zwitserland. Volgens de site verloor de acteur de controle over zijn snowboard en knalde met volle snelheid tegen een boom. Hij zou vervolgens met een helicopter naar het ziekenhuis zijn gebracht, maar getuigen meldden dat Russel Brand op de piste al was overleden.

Waarom een site dit soort geruchten als nieuws brengt is mij een raadsel. Op 22 augustus plaatste de site exact hetzelfde bericht, maar toen met Denzel Washington als slachtoffer. Ziekelijk! Maar Russel Brand is, evenals Denzel Washington, alive en kicking…. Hij reageerde op het bericht op zijn karakteristieke manier. “Bloody hell, ik zal de melk maar afzeggen” twitterde hij, met de link naar het artikel erbij natuurlijk. Klasse!

Lees ook:[Update] Morgan Freeman is níet dood! En Channing Tatum ook niet.
Lees ook:Russell Brand en Geri Halliwell een Olympisch koppel
Lees ook:Russel Brand was verliefd op prostituee
Lees ook:Nee, Johnny Depp is ook niet dood!
Lees ook:Moeder One Direction-fan helemaal onder tatoeages boyband!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>