Cirque du Soleil komt met Michael Jackson-show

Cirque du Soleil zal volgend jaar een voorstelling gaan brengen, die gebaseerd is op muziek van Michael Jackson. Dat maakte de organisatie dinsdag bekend. De show zal eerst op wereldtournee gaan en vestigt zich in 2012 vast in Las Vegas.

De voorstelling  is een samenwerking tussen Cirque du Soleil en het erfgoed van Jackson. Beide partijen hebben een aandeel van vijftig procent in de show. Jackson was altijd al een groot fan van Cirque du Soleil en bezocht de voorsstelling met regelmaat. De tour zal van start gaan in de Verenigde Staten. Er zal in de show gebruik worden gemaakt van 3D-technologie en hologrammen.

Lees ook:Stel je vraag aan Robert Pattinson
Lees ook:Michael Jacksons tour uitgesteld
Lees ook:Michael Jackson’s “Captain EO” terug naar Disneyland
Lees ook:Kinderen Jackson voor eerste keer naar school
Lees ook:Sheen rekent zich rijk #winning

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Cirque du Soleil komt met Michael Jackson-show

  1. Seppie

    ooooooh waaaaaaaaauw.
    ben dol op cirque dy soleil
    en nog het meest op michael jackson
    ga ik zeker bij zijn!!!!!

    2011 en 2012 pas, maar goed, dat geeft tijd om voor te bereiden
    ik verheug me er op

      /   Reply  / 
  2. Laatbloeier

    Het lijkt mij een fantastische combinatie, Cirque du Soleil en Michael Jackson muziek. Was hij volgens mij al van plan in ‘This is It’.
    En nu maar duimen dat het naar Nederland komt.

      /   Reply  / 
  3. DARINKA

    wauw,leuk dat ze dit gaan doen MICHAEL was een fan van deze cirque du soleil en nog de muziek in de chow top zeg.ik zou het leuk vinden als die chow hier in nederland zal komen….
    ik vind nog steeds heeeeeeeeeeeeeeeeeel erg dat MJ dit niet memaakt maar ik geloof dat hij wel alles zit,hij leeft voort in onze harten en zijn muziek maakt mij telkens blij en tegelijk verdrietig,verdrietig als ik aan zijn pijn denk en ik voel dat…
    LOVE YOU MICHAEL,MISS YOU XXX………..

      /   Reply  / 
  4. Laatbloeier

    Inmiddels heb ik er meer over gelezen op Engelse sites. Cirque du Soleil gebruikt niet alleen muziek en dans van Michael Jackson, maar ook zijn fantasie, magie en nieuwste technologieën. Alles wat Michael zelf ook in zijn concerten bracht, zal in deze productie tot zijn recht kunnen komen. Cirque du Soleil hanteert dezelfde standaard van perfectie als Michael deed, dus dit kan niet anders dan een fantastisch spektakel worden.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>