Kristen Stewart: Het gaat goed tussen ons!

Kristen Stewart
Creative Commons License photo credit: Gage Skidmore
Ja, het was moeilijk voor Kristen Stewart. Haar eerste stappen op de rode loper, omringd door fans. Haar eerste momenten voor de camera sinds bekend werd dat ze is vreemdgegaan met Rupert Sanders. Maar ze heeft het toch maar gedaan in Toronto deze week! En – houd je vast – ze heeft laten weten dat de promotie van Breaking Dawn part 2 van de Twilight Saga geen enkel probleem zal zijn. Ook niet als ze in november samen Robert Pattinson over de rode loper moet lopen. Dit is goed nieuws voor de TwiHards die hun hart vast hielden voor de promotietour.

Toronto International Film Festival
Stewart was in Toronto om tijdens het International Film Festival On the Road te  promoten. Ondanks de vele geruchten in de pers, heeft de Twilight actrice er geen moment over gedacht om het festival over te slaan:  ”Dit is voor mij een heel belangrijk moment. We hebben heel hard gewerkt aan de film.” Met “we” doelt Stewart op regisseur Walter Salles en medespelers Kirsten Dunst en Garrett Hedlund. In diverse media werd er een groot punt van gemaakt dat Kristen Stewart niet aanwezig was tijdens de VMA’s afgelopen donderdag, waar een deel van de Twilight cast een clip uit de laatste film presenteerden.  Uit haar antwoord blijkt dat ze uberhaupt nooit gepland stond voor die uitreiking, omdat al lang bekend was dat de actrice On the Road in Toronto zou promoten.

Support van de Twilight fans
Op de rode loper in Toronto werd ze begroet door honderden Twilight fans die hun steun kwamen betuigen aan de actrice. En inderdaad, ze heeft het niet makkelijk gehad de laatste tijd. De korte flirt met de regisseur van Snow White and The Huntsman kostte haar de relatie met collega acteur Robert Pattinson. Haar hele leven leek onder een vergrootglas te liggen en zowat iedereen had een mening over de affaire. Zo ook Bill Condon, Will Ferrell , Kevin Hart en Bruce Willis. De steun van de fans deed haar zichtbaar goed: ” Je verwacht natuurlijk veel mensen bij een Twilight Premiere, maar om zoveel mensen te zien bij het Toronto Film Festival en dan de hoeveelheid mensen bij de screening van On the Road was absoluut geweldig! Het voelt best cool eigenlijk.”

De paparazzi
Maar het omgaan met de fotografen en de televisieploegen vond ze wel een uitdaging. Tegen Associated Press zegt ze daarover: Ik was duidelijk een beetje nerveus. Nu ben ik altijd nerveus voor een rode loper. Om eerlijk te zijn zei ik tegen mezelf: “Krijg geen black out. Voel dat je aanwezig bent en geniet ervan! Niet je hoofd naar beneden en niet met oogkleppen op erdoor heen lopen, nee, geniet van het moment. “ Gelukkig is dat gelukt.”

Promotie Breaking Dawn part 2: Het gaat goed met ons
Op 16 november gaat het laatste deel van de Twilight Saga Breaking Dawn part 2 in premiere. Ze zal dan samen met Robert Pattinson – en de rest van de cast – de film promoten. Het zou wat ongemakkelijke momenten kunnen opleveren voor beide acteurs. Maar volgens Stewart komt dat wel goed. Ze heeft er alle vertrouwen in dat het geen probleem zal opleveren: “Dat komt helemaal goed met ons. Het gáát goed met ons.” En natuurlijk doelt ze hiermee op het gezamenlijk verschijnen voor de camera’s en op de rode loper. W ant als ze ergens op kan rekenen is het wel dat dit een mediacircus gaat worden.

Maar uit het antwoord lijkt ook door te klinken dat de twee inderdaad op speaking terms zijn, zoals we al eerder meldden.

Popsugar Rush sprak met Kristen Stewart op de rode loper:

Lees ook:Kristen Stewart ook bij Londen premiere in doorschijnende jurk
Lees ook:Robert Pattinson en Kristen Stewart bij premiere Breaking Dawn
Lees ook:Bill Condon vraagt Twilight fans: Heb respect voor Rob en Kristen
Lees ook:Gezamenlijke premiere Breaking Dawn Robert Pattinson & Kristen Stewart
Lees ook:Kristen Stewart en Justin Theroux? Perez Hilton zet zichzelf voor schut!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>