Avril Lavigne en Nickelback zanger Chad Kroeger verloofd

Avril Lavigne en Chad Kroeger hebben het lang stil weten te houden, maar de zanger van Nickelback en de zangeres zijn al zes maanden een item.  De Canadese rockers zijn verloofd. Althans dit meldt People in het nummer dat vrijdag in Amerika in de schappen ligt. 

Lavigne (27) en Kroeger (37) ontmoeten elkaar in februari om een nummer te schrijven voor Lavigne’s vijfde studio album. Terwijl ze samen aan het schrijven waren bloeide er een romantische relatie tussen de twee. Op 8 augustus jongstleden ging Kroeger op zijn knieen en vroeg hij Avril ten huwelijk. Een familielid vertelt aan People: “Hij maakt haar zo gelukkig! Onze families kunnen zijn ongelooflijk blij met dit nieuws.”

Voor Kroeger zal dit het eerste huwelijk zijn, Lavigne is echter al eerder getrouwd geweest. Ze scheidde in 2009 van Deryck Whibley, de zanger van Sum 41.

Lees ook:Avril Lavigne zingt Soundtrack ‘Alice in Wonderland’
Lees ook:Hillary Duff geeft vriend een blowjob! (zie foto’s!)
Lees ook:Hoe Katy Perry van haar puistjes af kwam
Lees ook:Ricky Martin komt eindelijk uit de kast
Lees ook:Rod Stewart weer papa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>