Ricky Martin komt eindelijk uit de kast

52nd Annual GRAMMY Awards - Salute To Icons Honoring Doug Morris - Arrivals

Wat de rest van de wereld al geruime tijd wist, heeft Ricky Martin nu officieel bevestigd. Ricky Martin laat de wereld eindelijk weten dat hij homosexueel is. Hij liet dit in een verklaring op zijn website weten. De bekentenis op zijn website maakt een einde aan jarenlange speculaties over de seksuele geaardheid van de zanger. Op zijn website laat hij weten: “I am proud to say that I am a fortunate homosexual man. I am very blessed to be who I am.” De zanger heeft twee zoontjes, Valentino en Matteo, een tweeling, die in augustus twee jaar worden. De zanger schrijft tot zijn bekentenis gekomen te zijn tijdens het schrijven van zijn memoires.

Lees ook:Ricky Martin komt beetje uit de kast
Lees ook:Miley Cyrus, Ke$ha, Ringo Starr reiken Grammy uit
Lees ook:Ricky Martin uit de kleren (zie video!)
Lees ook:Van Dik Hout getroffen door drama
Lees ook:DE TOP 10 CELEB BREAK-UPS 2014

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Ricky Martin komt eindelijk uit de kast

  1. Peter

    Bekentenis? Is homo zijn een misdaad?
    Ik vraag me af hoeveel bagger hij nu over zich heen gaat krijgen.

      /   Reply  / 
  2. hans

    Zal m.i.z. weinig verschil maken in z’n platenverkoop omdat hij altijd wat vrouwlijks had en als van zijn muziek hou neem je zijn geaardheid op de koop toe. Denk dat hij op de veluwe toch al niet populair was . En de jongens op de bouwputten zullen hun radio’s heus niet uitschakelen als ze zijn plaatje langs horen komen . Die staan trouwens zelf vaak met hun werkbusjes op de bekende ontmoetingsplaatsen .

      /   Reply  / 
  3. Angel Mulder Auteur

    Ik denk dat iedereen eigenlijk al wist of vermoedde dat hij gay was. Jammer dat mensen soms zo lang in de kast blijven. Hetzelfde met George Michael. Het succes wordt er echt niet minder om.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>