Robert Pattinson bij Jimmy Kimmel: ik ben dakloos!

Robert Pattinson lacht nog steeds, bleek woensdagavond maar weer toen hij verscheen bij Jimmy Kimmel. De Engelse ster uit Twilight, giechelde zelfs, zo’n beetje tijdens het hele interview. Kimmel deed dan ook geen enkele moeite om Kristen Stewart ter sprake te brengen. 

Dakloos
Wel besprak hij met de acteur het feit dat hij vorige keer in Jimmy Kimmel Live gezegd had dat hij dakloos was. “Dat ben ik nog steeds!” lachtte Pattinson, die met Kristen Stewart een bungalow deelde in de wijk Los Feliz in L.A. Beiden zijn daar niet meer geweest sinds de flirt van Stewart met de regisseur van Snow White and the Huntsman, Rupert Sanders bekend werd op 17 juli. (meer daarover hier). “Nee, ik heb een poort gehuurd en ik woon daarachter in een van die vuilnisbakken.” Een ander teken waaruit blijkt dat Pattinson op de centen let? “Ik koop alles van Craigslist”  [red. Amerikaanse marktplaats] legt hij uit, om eraan toe te voegen dat hij pas nog via Craigslist een auto heeft gekocht. Voor $2.500.

Bijna gearresteerd vanwege zijn hobby
Maar dat is niet het enige waar hij openhartig over is. Pattinson vertelt over zijn liefde voor fietsen. Hij zette dan zijn auto op een parkeerplaats om een stuk te gaan fietsen. “Ik zag dan altijd mannen in een auto zitten en vroeg me wel af wat ze daar deden. Maar meestal stapte ik gewoon op de fiets en dacht er niet verder bij na. Tot ik op een dag in mijn lycra fietsbroek uit de auto stapte en er een politieactie aan de gang was. Bleek de parkeerplaats een ontmoetingsplek te zijn voor mensen die seks op een openbare plek willen hebben. Wist ík veel!”

Bekijk de videos hieronder:

Jimmy Kimmel Live deel 1

Jimmy Kimmel Live deel 2

Jimmy Kimmel Live deel 3

Promotietour Cosmopolis
Eerder tijdens de promotietour van Cosmopolis zat Robert Pattinson al bij Jon Stewart aan tafel. Jon pakte het in The Daily Show handig aan en besloot Pattinson te troosten met een beker ijs: “Laatste keer dat een relatie van mij slecht afliep, waren  Ben & Jerry mijn beste vrienden.” Bekijk die video HIER.

In Good Morning America maakte Robert Pattinson duidelijk dat hij niet van plan is om op televisie over zijn persoonlijke leven te praten: “De enige reden voor mij op televisie te komen is om mijn film te promoten. Ik heb nog nooit mijn persoonlijke leven besproken, waarom zou ik daar nu mee beginnen?” Bekijk die video HIER.

Tijdens het TimesTalks panel samen met regisseur David Cronenberg werd Pattinson gevraagd naar de omgang met beroemdheden in de Verenigde Staten en de status die het beroemd zijn met zich meebrengt. Vooral de fascinatie van de fans met de sterren. Robert Pattinson’s antwoord: “Ik denk dat het komt omdat Amerika eigenlijk liever een koninklijke familie heeft. “ Die video kun je HIER bekijken.

Interviewer Josh Horowitz stelde in MTV’s First vooral vragen over zijn carrière, waaronder uiteraard ook Pattinson’s rol in Cosmopolis. Zo kregen we te horen dat de sex scenes tot in de puntjes aan een choreografie onderworpen. Pattinson: “Op zulke momenten ben ik met maar een bezig… hoe verberg ik mijn buik!”

Lees ook:MTV First: Taylor Lautner, Robert Pattinson en Kristen Stewart
Lees ook:Robert Pattinson wordt getroost in Daily Show… met ijs
Lees ook:Liefdesnestje Robert Pattinson en Kristen Stewart te koop
Lees ook:Robert Pattinson over sex scenes en opkomende films
Lees ook:Robert Pattinson en Kristen Stewart vergeleken met Prinses Diana en Prins Charles

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>