Angelina Jolie boos op Megan Fox

meganfoxberlin2009Creative Commons License photo credit: six7 lear

Normaal gesproken is de grote liefde van Brad niet zo uitgesproken over collega’s.

Maar voor Megan Fox heeft ze geen goed woord over.

Eerder deze week benoemde het manneblad FHM Megan Fox tot meest sexy vrouw ter wereld. Dat ze hiermee Jolie versloeg, die ‘slechts’ 14e werd,  zal de Amerikaanse actrice niet erg hebben gevonden.

Genoeg
Haar collega zal daar echter minder content mee zijn geweest. Voor haar was het de zoveelste bevestiging dat Fox zoetjes aan haar plaats aan het innemen is.

En volgens The Sun heeft Jolie hier meer dan genoeg van. De Britse krant stelt dat ze niets moet hebben van Transformers, de blockbuster waarmee Fox momenteel in Amerika in de bioscopen is te zien.

Kijk hier de Transformers-trailer:

Geen recht
Dat zij haar opvolger wordt in Tomb Raider, vindt de actrice dan ook op zijn zachtst gezegd niet leuk. ‘Angie (…) gelooft dat Megan geen recht zal doen aan het karakter van Lara Croft’, verklaart een bron tegenover The Sun. Maar dat is niet de enige reden van Jolies irritatie. ‘Ze is ook boos omdat ze denkt dat Megan haar in alles nadoet, van haar tatoeages tot haar stijl’, aldus de bron.

Jongere versie
Daarin is ze niet de enige. In de verklaring waarom Megan Fox de meest sexy vrouw van de wereld is, schrijft FHM: ‘Met haar wellustige blik, haar eigenzinnige karakter en zes tatoeages is ze de jongere versie van Angelina Jolie (maar zonder de verslaving aan adoptiekinderen).’

Slik… Misschien wordt het tijd voor Angelina om te beseffen dat er een nieuwe generatie actrices is opgestaan. Of wil ze hiermee wachten tot Megan haar eigen regenboogfamilie begint?

Lees ook:Cheryl Cole meest sexy vrouw volgens FHM
Lees ook:Megan Fox wordt geen Lara Croft
Lees ook:‘Megan Fox afgeslacht’
Lees ook:Angelina Jolie opnieuw naar Haïti
Lees ook:Moeder One Direction-fan helemaal onder tatoeages boyband!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>