Angelina zichtbaar aangedaan

angelina2Creative Commons License photo credit: rhebs – pictures

Een zichtbaar geëmotioneerde Angelina Jolie sprak op de  Wereld Vluchtelingendag in Washington D.C.

‘Deze mensen hebben mijn leven veranderd.’

Woensdag werd bekend dat ze samen met haar partner Brad Pitt een miljoen dollar doneert aan de miljoenen vluchtelingen in Pakistan.

Een dag later stond de Amerikaanse actrice al weer op het podium van een VN-bijeenkomst.

Potentieel geschenk
Als ambassadeur van de organisatie riep Angelina de wereld op om vluchtelingen niet als een last te zien, maar als een potentieel geschenk.  Als Amerikaanse kende ze de kracht van een multiculturele samenleving, vertelde ze het publiek. Volgens haar kunnen andere culturen en gewoonten belangrijke kwaliteiten meenemen voor een land.

Tranen
Jolie was tijdens de VN-bijeenkomst zichtbaar geëmotioneerd. Ze had gedurende haar hele speech moeite om haar tranen weg te drukken. Na de uitreiking van een award barstte ze zelfs in huilen uit.

De emoties van de actrice maakten duidelijk hoe zeer ze bij het onderwerp betrokken is. En anders bleek dat wel uit de indrukwekkende toespraak die ze ten gehore bracht.

Speech
Hierin refereerde ze aan verschillende vluchtelingen die ze in de afgelopen jaren had ontmoet en wat die voor haar hadden betekent. ‘Het acht jaar oude meisje die het leven van haar broer redde, leerde me wat moed was’, sprak ze.

‘De zwangere vrouw in Pakistan liet me zien wat het betekent om moeder te zijn. De jongen die in zijn rug geschoten was, met zijn grote glimlach, toonde me de kracht van een volhardende geest.’

Ze sloot haar toesprak af met: ‘Daarom wil ik hen vandaag, op Wereld Vluchtelingendag, danken voor het feit dat ze in mijn leven zijn gekomen.’

Lees ook:Brad: ‘Angie en ik gaan prima’
Lees ook:Angelina Jolie opnieuw naar Haïti
Lees ook:Angelina Jolie leeft alleen nog maar van vogelvoer
Lees ook:Megan Fox wordt geen Lara Croft
Lees ook:Naakte Angelina Jolie geeft de borst (foto’s)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>