Emma Thompson heeft ster op Walk of Fame

HOLLYWOOD - AUGUST 06: Actress Emma Thompson joins actors Hugh Laurie and Maggie Gyllenhaal at the the Hollywood Walk Of Fame Star Ceremony for Emma Thompson on August 6, 2010 in Hollywood, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)
Emma Thompson heeft gisteren een ster gekregen op de Hollywood Walk of Fame. De huldiging vond zo’n twee weken plaats voor de première van Thompsons nieuwe film ‘Nanny McPhee and the Big Bang’, die in de Verenigde Staten op 20 augustus gaat draaien. Zij speelt de titelrol in deze film, waarvan ze ook het scenario schreef.
Tegenspeelster Magie Gyllenhaal was ook bij de uitreiking aanwezig, net als acteur Hugh Laurie, in de VS vooral bekend van de tv-serie ‘House’. Hij en Thompson studeerden samen aan de universiteit van Cambridge, waar ze zelfs een tijdje een relatie hadden.
De 51-jarige Thompson won in 1992 een Oscar voor de hoofdrol van Margaret Schlegel in ‘Howard’s End’, en in 1996 voor beste bewerkte scenario voor ‘Sense and Sensibility’. Voor deze laatste film werd zij ook genomineerd voor beste actrice.

Lees ook:Vier Oscars voor The King’s Speech
Lees ook:Emmy nominaties: wie missen we?
Lees ook:Zes Bafta’s voor The Hurt Locker
Lees ook:Twee Golden Globes voor Avatar
Lees ook:Model in spe draait door op tv

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>