Graftombe Michael Jackson beklad

LONDON - MARCH 05:  (UK TABLOID NEWSPAPERS OUT)  Michael Jackson attends a press conference to announce plans for a summer residency of concerts at the O2 Arena, Grenwich on March 5, 2009 in London, England.  (Photo by Dave Hogan/Getty Images)
Het mausoleum waarin Michael Jackson begraven ligt is beklad door fans. De vandalen gebruikten stiften om boodschappen op het graf achter te laten. De vandalen die uit liefde hebben gehandeld, zijn wel subtiel geweest. De teksten zijn in eerste instantie nauwelijks te zien. Maar als de bosjes bij het graf opzij worden geduwd is onder meer ‘mis je’ en ‘houd de droom levend’ te lezen.  Medewerkers van de Forest Lawn begraafplaats zijn niet blij met de teksten. “Dit is precies de reden waarom we de toegang tot het mausoleum beperken”, vertelt een woordvoerder aan entertainmentwebsite TMZ.
Op 25 juni, de sterfdag van Jackson, kregen fans beperkt toegang tot de laatste rustplaats van hun idool. De begraafplaats laat weten dat elke vandaal die wordt betrapt voor de rest van zijn leven de toegang tot het terrein wordt ontzegd.

Lees ook:Jacksonfans niet meer welkom bij graf
Lees ook:Dr. Conrad Murray bezoekt graf Michael Jackson
Lees ook:Fans mogen graf Michael Jackson bezoeken op sterfdag
Lees ook:Michael Jacksons begrafenismysterie
Lees ook:Fans herdenken Michael Jackson (zie foto’s)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Graftombe Michael Jackson beklad

  1. Laatbloeier

    Wat jammer dat er altijd weer mensen zijn die zich niet weten te gedragen. Helaas verpesten die het vaak wel voor de rest.
    Ze kunnen trouwens nooit het Mausoleum zelf beklad hebben, want daar mag behalve familie en vrienden niemand in. Zoals nu blijkt terecht.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>