Cristiano Ronaldo is vader geworden

June 15, 2010 - 06041019 date 15 06 2010 Copyright imago BPI Christiano Ronaldo of Portugal is tackled by Siaka Tiene of Ivory Coast PUBLICATIONxNOTxINxUKxFRAxNEDxESPxSWExPOLxCHNxJPN Football men World Cup National team international match Port Elizabeth Action shot Vdig 2010 horizontal Highlight premiumd Football.
Cristiano Ronaldo hoeft zich na de uitschakeling van Portugal op het WK voetbal niet te vervelen. De 25-jarige voetballer is onlangs vader geworden. Ronaldo gaat zijn zoon in zijn eentje opvoeden, maakt hij via Facebook en Twitter bekend. “Dolblij maak ik bekend dat ik vader ben geworden van een jongetje”, schreef Ronaldo vanochtend. Wie de moeder van het kind is, houdt Ronaldo geheim. “Zoals afgesproken met de moeder, die anoniem wil blijven, heb ik de volledige voogdij.” Verder wil de sterspeler niets kwijt over zijn zoon. “Ik hoop dat iedereen mijn privacy, en die dan mijn kind, zal respecteren.”

Lees ook:‘Ronaldo betaalde 12 miljoen voor kind’
Lees ook:Cristiano Ronaldo getrouwd met Irina Shayk
Lees ook:Ontredderde Sylvester Stallone: heb respect voor mijn overleden zoon
Lees ook:Zoontje Ronaldo heet Cristiano
Lees ook:Hugh Grant is opnieuw vader geworden

1 Reacties // Reageer

One thought on “Cristiano Ronaldo is vader geworden

  1. aGirl.

    Cristiano ik ben super blij voor jou dat je een kind hebt, wat ik graag wil weten is dat ik de moeder van het kind wil zien te weten.

    xx Doeeeegh

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>