Justin Bieber heeft boete voor zijn aap nooit betaald


photo credit: Cristian da Silva

Alweer een tijdje geleden werd Justin Biebers aapje bij de douane in Duitsland in beslag genomen, omdat hij niet de juiste papieren voor zijn aapje bij zich had. Justin Bieber hield het aapje als huisdier en nam hem overal mee naar toe. Hij moest zijn aap achterlaten en een boete van 8000 euro betalen. Deze boete heeft hij echter nooit betaald dus zijn aapje zit nog steeds zielig op hem te wachten. Er zijn al meerdere brieven met de boete naar zijn adres opgestuurd, maar hij heeft er nog steeds niet op gereageerd. Hopelijk neemt Justin Bieber zijn verantwoordelijkheden en betaald hij de boete. Dat bedrag stelt voor hem ook echt helemaal niks voor. De aap is nu vast in betere handen dan dat hij Bij Justin Bieber was.

Lees ook:Justin Bieber opgepakt
Lees ook:Justin Bieber koopt een nieuw slachtoffer
Lees ook:Justin Bieber wil leven veranderen!
Lees ook:Justin Bieber erin geluisd door politie
Lees ook:Justin Bieber door lijfwacht aangeklaagd voor geweldpleging

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>