Deens Magazine publiceert naaktfoto’s Kate Middleton

Kate Middleton is nog maar net bekomen van de publicatie van haar topless foto’s. Maar nu heeft een Deens magazine,  Se og Hør de eerste foto’s geplaatst van een geheel ontblote Hertogin van Cambridge. Je leest het goed: het roddelblad heeft naaktfoto’s geplaatst van de toekomstige koningin van Engeland.

Het is exact twee weken geleden dat de Closer de topless foto’s van Kate Middleton plaatste. Inmiddels heeft het Engelse koningshuis een rechtzaak gewonnen, waarin van de Closer werd geeist dat ze de distributie van de foto’s zouden stoppen. Tegen de paparazzi die de foto’s maakte, is een aanklacht ingediend.

Deze uitspraak, gedaan in Frankrijk, deed echter niets voor publicaties in andere landen. Het Italiaanse magazine Chi plaatste de foto’s die de Closer ook al had geplaatst. Nu is Chi in handen van de uitgeverij van Silvio Berlusconi, Mondadori. Inderdaad, dezelfde uitgever als de Closer. Dus een echte verrassing kan dit niet zijn.

De redacteur Closer, Laurence Pieau liet al vallen in een interview dat er nog méér foto’s zouden zijn, veel intiemer en absoluut niet geschikt voor publicatie. Vroegen we ons twee weken geleden nog af of de redactrice soms sexfoto’s bedoelde. Met de plaatsing van de naaktfoto’s is duidelijk waar Pieau op doelde. Maar ze zijn zo korrelig dat het wat mij betreft iedereen kan zijn. Het is dat op andere foto’s Prins William herkenbaar in beeld is.

De Deense redacteur, Kim Henningsen zei tegen de Belfast telegraph: “Wij zijn een van de belangrijkste roddelmagazines in Denemarken en het is mijn taak om de naaktfoto’s te publiceren. Als de koninklijke familie ons wil aanklagen, dan gaan we daarmee om zodra het op ons pad komt. Niet eerder.”

De foto’s waar het om gaat,  laten de toekomstige koningin van Engeland zien terwijl ze haar bovenstukje uittrekt – en nu dus ook zonder bikinibroekje – en ze werden genomen toen ze aan het zonnebaden was bij het kasteel van burggraaf Linley in Zuid-Frankrijk. Het kasteel waar het stel verbleef (red: Chateau d’Autetis een privéwoning in eigendom van een neef van de Engelse koningin.

De foto’s kun je bekijken bij Egotastic.

Lees ook:De topless foto’s van Kate Middleton: hypocriete verontwaardiging
Lees ook:Kate Middleton opgenomen in ziekenhuis!
Lees ook:Adrianne Curry’s getrainde achterwerk (foto’s)
Lees ook:Gwen Stefani krijgt een zoontje
Lees ook:Familie Middleton betaalt bruidsjurk + de receptie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>