President Obama geschokt door bloedbad tijdens Première Batman

President Obama is geschokt en triest over het bloedbad dat is aangericht tijdens de première van Batman: The Dark Knight Rises. Zoals we vandaag berichtten, schoot een gemaskerde man in een bioscoop in de buurt van Denver, Colorado, eerder vandaag 14 bioscoopbezoekers dood en verwondde er 50.

“We zullen alles doen wat we kunnen om de mensen van Aurora – [een buitenwijk ten zuidoosten van Denver]- te helpen in deze buitengewone moeilijke tijd. Dit is het moment om als één Amerikaanse familie bij elkaar te komen, zoals we gewoon zijn tijdens momenten van duisternis en uitdaging.” zo sprak President Obama.

“Het is aan een ieder van ons om de mensen van Aurora in onze gedachten en gebeden te houden, tijdens deze periode waarin zij geconfronteerd worden met het verlies van familie, vrienden en buren.” President Obama beloofde verder dat hij er alles aan zou doen om degene verantwoordelijk voor het bloedbad voor het gerecht te krijgen. De complete verklaring van de president kun je HIER vinden.

De politie is met 250 man aanwezig op de plek van de schietpartij.  De verdachte is op de parkeerplaats van het theater gearresteerd. De politie doet verder nog geen uitspraken over de verdachte, maar er wordt gezegd dat het om een 24-jarige man zou gaan. Hij was zwaarbewapend en droeg behalve een gasmasker ook een kogelvrij vest. Getuigen beschrijven hieronder de enorme chaos  die ontstond (met dank aan 9 News)

Lees ook:Politie identificeert schutter in Dark Knight Rises bloedbad
Lees ook:Beyoncé straalt bij inauguratie President Obama
Lees ook:De ‘Obama-rover’ is gepakt!
Lees ook:Bill Clinton buigt voor Barack Obama
Lees ook:President Obama reageert aangeslagen op drama Connecticut

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>