Michael C. Hall (Dexter) heeft kanker

Michael C. Hall & Jennifer Carpenter Present "Dexter" New Season

Acteur Michael C. Hall heeft laten weten dat hij lijdt aan de ziekte van Hodgkin, ook wel bekend als lymfeklierkanker. De ziekte werd al een tijdje geleden vastgesteld. De behandeling van de acteur is bijna achter de rug en de vooruitzichten zijn redelijk goed. “Ik heb geluk gehad dat de ziekte behandelbaar en geneesbaar is”, laat Michael weten in een verklaring aan People.com.

De acteur, die in februari 39 jaar wordt, zal zijn behandeling nog wel moeten afmaken. Toch zal hij samen met zijn vrouw, Dexter-collega Jennifer Carpenter, aanwezig zijn bij de uitreiking van de Golden Globes aanstaande zondag. Hij is genomineerd in de categorie beste acteur in een drama. Hall is genomineerd voor zijn rol van Dexter Morgan, een seriemoordenaar die bij de politie werkt als expert in bloedspatten. Later dit jaar starten de opnames voor het vijfde seizoen van de populaire reeks.

Volg Celebblog.nl ook op Twitter!

Lees ook:Michael C. Hall (Dexter) genezen van kanker
Lees ook:Michael C. Hall wint Golden Globe voor Dexter
Lees ook:Twee Golden Globes voor Avatar
Lees ook:HBO NL zendt 70ste Golden Globe Awards live uit
Lees ook:Mickey Rourke in Bavaria commercial

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>