Simon Cowell krijgt ere-award

REFILE - CORRECTING SPELLING ERROR  Television mogul Simon Cowell poses with presenters Ant McPartlin (L) and Dec Donnelly after receiving the British Academy Television Awards Special Award at the Palladium Theatre in London June 6, 2010. REUTERS/Luke MacGregor (BRITAIN - Tags: ENTERTAINMENT PROFILE SOCIETY)

Simon Cowell is geëerd voor zijn bijdrage aan de entertainmentindustrie. Tijdens de uitreiking van de BAFTAs in Londen kreeg hij een ere-award. De 50 jarige Cowell zei bij ontvangst van de prijs dat hij het absoluut niet had verwacht en het een grote eer vond. Cowell is onder meer bedenker en jurylid van The X-Factor en Britain’s Got Talent en het heeft hem zeker geen windeieren gelegd. De twee talentenshows zijn de meest bekeken programma’s van de laatste jaren op de Britse televisie en had op zijn hoogtepunt negentien miljoen kijkers. Het idee van Britain’s Got Talent is ondertussen verkocht aan meer dan 26 landen en won afgelopen zondag een BAFTA voor beste entertainmentprogramma.

Lees ook:Simon Cowell redt 9 personen in St. Tropez
Lees ook:Simon Cowell van Amerikaanse X Factor terug naar Britse X Factor
Lees ook:Gordon Ramsay aan de botox
Lees ook:Elton John mogelijk nieuw jurylid American Idol
Lees ook:Susan Boyle naar kliniek na inzinking

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>