Amy Winehouse is biseksueel!

Backstage At The Coachella Music Festival - Day 1

Wellicht niet echt een verrassing, maar zangeres Amy Winehouse heeft in navolging van Kylie Minogue toegegeven dat ze bisexueel is. Deze onthulling komt slechts enkele dagen nadat Amy te horen kreeg dat haar ex-man Blake Fielder-Civil een relatie heeft met een transsexueel.

Winehouse zei tegen enkele vrienden: “So what?! Ik hou ook van meiden. Ik heb een realtie gehad met meerdere vrouwen, maar dat wil niet zeggen dat ik niet meer van Blake hou” Ondanks deze opmerking zou de 26-jarige Winehouse woest zijn op Blake, die in het nieuws kwam met het verhaal over de transsexueel Mia, die een Amy Winehouse lookalike is.

Amy zou Cheryl Cole wel heel aantrekkelijk vinden. Maar toch valt ze nog steeds als een blok voor Blake, ondanks dat hij een andere vrouw, Sarah Aspin, ten huwelijk heeft gevraagd en nu rommelt met Mia.

Lees ook:Blake Fielder-Civil belazert Amy Winehouse
Lees ook:‘Amy Winehouse heeft nieuwe vriend’
Lees ook:Amy Winehouse is misschien zwanger
Lees ook:Amy Winehouse kneust ribben bij val
Lees ook:Ashley Cole had ook seks met “sms-relatie”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>