Madonna (51) wil een baby!

The Cinema Society & Bing Host Screening of "A Single Man" - Arrivals

Madonna wil een baby en dan hebben we het niet over nog een adoptiekindje, ze wil er zelf nog een baren! Ze zou deze baby graag krijgen van haar toyboy lover Jesus Luz. De Queen of Pop zou volgens de engelse krant The Sun al met een dokter gesproken hebben over de mogelijkheid om op haar leeftijd nog een kind te krijgen.

Ook haar Braziliaanse vriend Jesus, die nog maar 22 jaar oud is, heeft laten weten dat hij het een ‘groot avontuur’ zou vinden om vader te worden. Madonna denkt dat Jesus een geweldige vader zou zijn. Madonna heeft al een dochter, Lourdes, 13, van Carlos Leon en zoon Rocco, 9, van ex-man Guy Ritchie. Ze heeft ook twee geadopteerde kinderen uit Malawi: David Banda en Mercy James, die allebei 4 jaar oud zijn.

Madonna weet dat het op haar 51e niet makkelijk zal zijn om op een natuurlijke manier zwanger te worden, maar ze is zo fit als een Olympisch atlete en denkt het allemaal nog wel aan te kunnen. Ze heeft nu twee jaar een relatie met Jesus Luz, die ze ontmoette tijdens een fotoshoot vlak na haar scheiding van Guy Ritchie.

Volg Celebblog ook op Twitter!

Lees ook:Madonna en Jesus uit elkaar!
Lees ook:Madonna krijgt adoptierecht Mercy
Lees ook:Madonna verbindt zich met Jesus
Lees ook:Guy Ritchie voor vierde keer vader
Lees ook:Heeft Madonna Mercy gekocht?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Madonna (51) wil een baby!

  1. guy

    Weer zo’n achterlijke roddel van Boulevard-krant The Sun die bij gebrek aan nieuws maar weer eens wat moet verzinnen. Volgens diezelfde ”krant” zou ze ook met Jesus trouwen.
    Erger nog: dit soort geruchten worden klakkeloos overgenomen. Kwestie van je huiswerk doen??

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>