Lady Gaga cancelt concert wegens uitputting

Latest Technology Innovations Introduced At 2010 Consumer Electronics Show

We vroegen ons al af hoe Lady Gaga het allemaal gedaan kreeg. Ze was druk met haar Monster Ball Tour, had een ontmoeting met de koningin van Engeland, was te gast bij Oprah, kreeg een baan bij Polaroid… kortom: ze was overal en megadruk. Dat heeft nu blijkbaar de tol geeist, want de zangeres heeft een concert af moeten zeggen wegens uitputting.

De zangeres zou gisteren in de VS optreden in Indiana’s Purdue University, maar cancelde de show in de laatste minuten voor aanvang. Terwijl de voorprogramma’s van Semi Precious Weapons en Jason DeRulo bezig waren werd het publiek geinformeerd dat Lady Gaga niet op het podium zou verschijnen. De zangeres bleek uitgeput en uitgedroogd. Ze stortte vlak voor de show in en viel flauw. Ze moet nu op doktersadvies een paar dagen rust nemen. De show die ze gisteren zou doen is verplaatst naar 26 januari.

Lees ook:Lady Gaga zou openen voor Michael Jackson
Lees ook:Lady Gaga geeft over …. op het podium
Lees ook:Lady Gaga bezwijkt bijna tijdens concert (zie video!)
Lees ook:Ruzie tijdens Lady Gaga concert
Lees ook:Lady Gaga keert terug naar Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>