Rihanna gaat halfnaakt naar de kerk

Rihanna, UKCreative Commons License photo credit: MiKeARB

Rihanna is op dit moment voor een korte vakantie in Venetië. Zoals het een echte toerist betaamt bezoekt ze daar alle culturele highlights.

Hoog op haar lijstje stond ook een kijkje in de basiliek van San Marco. Maar zelfs als superster kom je daar niet halfnaakt in.

Bij de ingang van het heiligdom werd de zangeres tegengehouden en gesommeerd eerst iets beschaafders aan te doen voordat ze het nogmaals zou proberen.

Dat ze weggestuurd werd was ook niet zo gek. Kom je normaal met een blote knie of schouder al amper een kerk in Italië binnen; het blote outfitje van Rihanna liet helemaal niets aan de verbeelding over.

De zangeres bleek niet voor een gat te vangen en wisselde snel van kleding. In een rode jurk – die eruit zag als twee tafellakens die aaneen waren geknoopt – bezocht ze alsnog de beroemde kerk.

Lees ook:Rihanna showt haar tepelpiercings (foto’s)
Lees ook:Rihanna geniet van Seks-shop-sessie…
Lees ook:Losbandig gedrag duur geintje voor Rihanna
Lees ook:Rihanna verschijnt (bijna) naakt op CFDA fashion awards!
Lees ook:Rihanna maakt het goed met haar fans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>