Yolanthe gaat bij Wesley wonen!

Proud ParnetsCreative Commons License photo credit: David Reber

Het is nog even afwachten of Wesley zijn voetbaltoekomst bij Madrid of Milaan ligt, maar vast staat al wel dat Yolanthe zich bij hem zal voegen.

‘Ik ben nu bij Wesley in Spanje en ik blijf een tijdje hier. Het is heel spannend.’

Dat verklaart de 24-jarige schone dinsdag in de Telegraaf.

‘We zijn heel gelukkig, maar ik kan je nog niet vertellen waar we gaan wonen. Wel dat we inderdaad samen gaan wonen’, verklaart Yolanthe.

Mocht het zo zijn dat Wesley wordt verkocht aan Inter Milaan, dan zullen de twee in Italië samen gaan wonen. Deze week volgt hierover meer duidelijkheid.

Samen met Wesley verbleef de donkere presentatrice deze zomer op een jacht op Ibiza. Ook nu wijkt ze geen moment van zijn zij. Als een echte vrouw is Yolanthe op dit moment bij haar man in Spanje om hem te steunen in deze moeilijke fase van zijn carrière. Daaruit blijkt wel dat hun vriendschap in korte tijd is uitgegroeid tot echte liefde.

‘Mijn dochter straalt weer. Dat is het belangrijkste. Als je kind gelukkig is, ben je dat als ouder ook. Dit is het begin van een nieuwe toekomst voor haar,’ aldus Richarda van Kasbergen, de moeder van Yolanthe.

bang dat haar dochter weer de verkeerde man heeft gekozen, is ze niet. ‘Wij kennen Wesley nog niet zo lang, maar volgens mij is hij geweldig voor mijn dochter.’

Voor Yolanthes carrière maakt het niet uit dat ze weldra in het buitenland gaat wonen. Volgens haar manager is dit gewoon een kwestie van goed plannen. Zo komt de presentatrice over drie weken weer voor opnames naar Nederland.

Intussen heeft ook Jan Smit niet stilgezeten. Regelmatig worden hij en Liza al fietsend in Volendam gespot. Haar eerste spulletjes zijn bovendien al naar de riante villa verhuisd. Binnenkort hebben ook zij dus samen een liefdesnestje.

En zo lijkt iedereen weer gelukkig…

Lees ook:Yolanthe krijgt auto van Wesley
Lees ook:‘Wesley en Yolanthe samen op reis’
Lees ook:Wesley en Yolanthe zijn officieel een stel!
Lees ook:Wesley: ‘Yolanthe brengt me geluk’
Lees ook:Yolanthe: ‘Oh God, wat gaat er nu komen?’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>