Doutzen Kroes getuige van drama dancefeest Hoek van Holland

Doutzen KroesCreative Commons License photo credit: Sander van Dijk

Doutzen Kroes was zaterdag getuige van het drama dat zich op het dancefeest in Hoek van Holland voltrok.

Het topmodel stond op het podium naast haar vriend dj Sunnery James, toen de schietpartij begon.

Dat meldt Shownieuws maandag.

De nieuwe vriend van Doutzen had op het moment dat de schermutselingen in het publiek begonnen net zijn dj-set afgerond.

‘Ik was net klaar met draaien en stond met mijn rug naar het publiek. Iemand tikte me op de schouder en zei ‘moet je nu eens kijken’. Toen ik me omdraaide zag ik de menigte uit elkaar rennen. Mensen raakten in paniek’, liet Sunnery een dag later in een interview met De Gelderlander weten.

‘Ook hoorde ik schoten. Later vertelde een meisje van de organisatie me met trillende stem dat ze iemand in het publiek had zien staan die om zich heen aan het schieten was met een pistool.’

Bekijk hier beelden van de schietpartij:

Bij het horen van de eerste schoten probeerden de dj en Doutzen te vluchten, maar dat was niet mogelijk. In en om het festivalterrein was het zo’n grote chaos, dat het stel geen kant op kon.

Samen met de andere artiesten waren ze gedwongen te blijven tot de rust was wedergekeerd. En dat duurde meer dan een half uur. Sunnery James plaatste tijdens het wachten een foto op zijn Twitter-account. Door het hele gebeuren arriveerde hij uiteindelijk te laat op zijn volgende gig in de Amsterdamse club Panama.

‘Veronica Sunset Grooves was AMAZING! Too bad it had to end like this! We are still stuck in Madness! Now we’re late for Panama! Daaaamned!:-(‘ liet hij zijn volgelingen in een Tweet weten.

Een dag later speelde hij alweer op Citygrooves in Zoetermeer. Bang dat een dergelijk incident nog een keer zou gebeuren, is de dj dan ook niet. ‘Wat er gisteravond is gebeurd was absoluut niet normaal. Ik heb echt vertrouwen in het Nederlandse feestpubliek. Vanavond wordt gewoon heel gezellig!’, aldus een optimistische Sunnery.

Ook Doutzen is alweer bijgekomen van de ergste schrik. Zij vertrok maandag naar Tanzania, als ambassadrice van Dance4Life.

Lees ook:Doutzen Kroes in nieuwe sexy Victoria’s Secret-shoot
Lees ook:Doutzen Kroes’ beëindigt relatie met neefje Lenny Kravitz
Lees ook:Doutzen Kroes in bikini op St. Barths (foto’s)
Lees ook:Is Daniel Craig gay?
Lees ook:Politie identificeert schutter in Dark Knight Rises bloedbad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>