Madonna zegt concert af

DSC07195.JPGCreative Commons License photo credit: Oscalito

Madonna heeft haar concert in Ljublana afgezegd.

Volgens de organisatie waren er logistieke problemen.

Maar dat lijkt niet helemaal te kloppen.

Een slechte kaartverkoop zou de eigenlijk reden zijn waarom het optreden is gecanceld.

Volgens de lokale media zijn er tot nu toe slechts 6000 van de 63.000 kaarten verkocht. Dat valt tegen, zeker als je er vanuit gaat dat alleen al in de Sloveense hoofdstad Ljublana, waar het concert gepland stond, 250.000 mensen wonen.

Blijkbaar zijn de bewoners van deze streek niet zulke concertgangers. Ook Michael Jackson moest in 1997 een concert afzeggen wegens een slechte kaartverkoop. Of wellicht dat de Slovenen een kaartje van tussen de 60 en 550 euro gewoon te duur vinden.

Een woordvoerder van Live Nation houdt echter bij hoog en bij laag vol dat ‘onvoorziene logistieke problemen’ aan de opschorting ten grondslag ligt. ‘Er is geen probleem met de kaartverkoop, echt niet’, aldus managing director Laszlo Borsos.

Het is de tweede keer dat een concert van Madonna wordt afgezegd. Eerder cancelde ze een optreden in Marseille na een ongeluk tijdens de opbouw van het podium. Nu ook haar concert in Ljublana niet doorgaat, heeft ze nog twaalf concerten voor de boeg.

Lees ook:Kylie komt naar Amsterdam!
Lees ook:Michael Jacksons tour wordt tribute concert
Lees ook:Lady Gaga keert terug naar Nederland
Lees ook:Video: Lady Gaga niet te moe voor Oprah
Lees ook:Madonna legt voor optreden verkeer zes uur plat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>