Debbie Rowe ‘verkoopt’ voogdijrechten Jacksons kinderen

Madame TussaudsCreative Commons License photo credit: Chris1002x

Debbie Rowe heeft een overeenkomst met Michaels familie gesloten over de voogdij over de kinderen.

Daarin staat dat zij afstand doet van al haar ouderlijke rechten.

In ruil daarvoor krijgt ze vier miljoen dollar.

Eerder schreven we al dat de biologische moeder van Prince en Paris tegen betaling best afstand wilde doen van haar voogdijrechten.

Overeenkomst
Het lijkt er nu op dat deze deal ook officieel is gesloten. Katherine Jackson heeft de volledige voogdij over de drie kinderen gekregen. Om te voorkomen dat Debbie hiertegen in verweer gaat, is met haar een overeenkomst gesloten.

Krankzinnig bedrag
Het sluiten van deze deal kostte de nodige moeite. Volgens Debbie had zij namelijk een afspraak met Michael dat ze jaarlijks een miljoen dollar van hem kreeg. In ruil daarvoor zou ze uit de buurt van de kinderen blijven. Een krankzinnig bedrag, zeker als je ervan uitgaat dat het tot in de lengte van dagen betaald moest worden.

Aanvechten
De overeenkomst tussen de zanger en zijn ex was echter mondeling en in het testament werd Rowe niet genoemd. De Jacksons hadden haar dan ook met gemak in haar sop gaar kunnen laten koken. Hun advocaten wezen hen er zelfs op dat Rowes claim waarschijnlijk probleemloos was aan te vechten.

Tegemoetkoming
De familie besloot echter om toch een overeenkomst met haar te sluiten, zodat ze in de toekomst geen last meer van haar hoeven te hebben. In ruil voor de volledige voogdij over de kinderen krijgt Rowe nu een jaarlijkse financiële tegemoetkoming van enkele tonnen. In totaal gaat het om een bedrag van vier miljoen dollar (2,8 miljoen euro).

Geen geldwolf
De familie heeft met de ex van Michael afgesproken dat ze naar de buitenwereld toe niet over dit geld zullen spreken. Sterker nog: ze zijn verplicht om vol te houden dat het Rowe niet om geld was te doen en dat ze dus ook niets krijgt. Want anders zou de ex-vrouw van hun geliefde broer wel erg op een geldwolf lijken…

Lees ook:‘Debbie Rowe laat voogdij-eis tegen betaling vallen’
Lees ook:Debbie Rowe onthult ‘geheime voogdij-deal’ aan vriendin
Lees ook:Debbie Rowe dreigt met stappen tegen gelekte voogdij-mails
Lees ook:Debbie Rowe heeft graf Michael Jackson eindelijk bezocht
Lees ook:‘Jacksons huidarts wil voogdij over kinderen’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>