Eminem dreigt naaktfoto’s Mariah Carey te publiceren

Eminem finds NicoleCreative Commons License photo credit: heschong

Eminem en Maria Carey maken er al enige tijd een wedstrijdje van om elkaar in hun singles af te troeven.

Ditmaal is het de beurt aan de Amerikaanse rapper.

Hij dreigt in The Warning om naaktfoto’s van de zangeres te publiceren.

De strijd tussen de twee zou het gevolg zijn van de relatie die ze enkele jaren terug hebben gehad.

Mariah ontkent echter dat er ooit iets tussen hen is gebeurd. Dit tot grote woede van de rapper. Eerder dit jaar refereerde hij al aan hun vermeende verhouding in zijn nummer Bagpipes from Baghdad. Hierin vraagt Eminem zich af waarom ze op zo’n afschuwelijke manier uit elkaar moesten gaan.

Luister hier naar The Warning:

Mariah reageerde hierop met het nummer Obsessed. Zonder de rapper bij naam te noemen maakt ze een paar gemene opmerkingen over hem. Zo vraagt ze zich af waarom hij zo geobsedeerd is door haar en waarom hij verzint dat ze iets met elkaar hebben gehad.

Ook beschuldigt ze Eminem van een ‘gedesillusioneerd karakter’ en een ‘Napoleon-complex’. In de clip die bij de single verscheen is ze bovendien als hem verkleed.

De rapper slaat nu hard terug met The Warning: ‘De enige reden waarom ik je diste is omdat je ontkent dat we een relatie hebben gehad’, zingt hij. Om daar even later dreigend aan toe te voegen: ‘Mariah, is het ooit bij je opgekomen dat ik nog steeds foto’s heb?’

Wat zal de reactie van Mariah zijn?

Update 1/8/’09: Niet alleen Mariah wordt in de rap gedist, ook haar man Nick Cannon. Zijn reactie op Eminems nummer: een Twitter-bombardement. Jammer genoeg zijn de tweets weinig steekhoudend. ‘Dit is geen dammen. Dit is schaken’ is één van de hoogtepunten. Eminem zal hier dan ook niet van onder de indruk zijn.

Lees ook:Eminem bang voor de dood
Lees ook:Eminem terug bij ex-vrouw voor de zoveelste keer
Lees ook:Eminem verlaat MTV Movie Awards na ‘schootlanding’
Lees ook:Eminem krijgt rol in boksfilm
Lees ook:Mariah Carey trouwt voor de derde keer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>