Kate Moss zingt en krioelt over podium

Bushwacka!Creative Commons License photo credit: Ed.ward

Eindelijk kreeg Kate Moss de kans om haar zangtalenten aan de buitenwereld te laten zien.

Niemand minder dan Pink Floyd-legende David Gilmour was hierbij haar begeleider op gitaar.

Het publiek was diep onder de indruk van het optreden. Niet alleen vanwege Kates meer dan redelijke stemgeluid, maar ook door haar doorschijnende zwarte jurk.

Moss was vrijdag op een liefdadigheidsconcert in Londen van de Hope Foundation, die zich inzet voor kansarme Palestijnse kinderen. Bezoekers van de avond konden bieden op karaoke-optredens van bekende Britten. Onder meer Guy Ritchie, Sienna Miller, Mario Testino, Lily Allen en Tracey Emin waren bij het evenement aanwezig.

Jury
Kate Moss vormde samen met Louis Walsh en Jeremy Clarkson de jury op deze avond. Het was dan ook helemaal niet de bedoeling dat ze zou gaan zingen. Maar toen iemand meer dan 50.000 euro bood om haar te zien optreden, kon ze natuurlijk niet weigeren.

Niet dat ze niet wilde. Moss smeekt haar vriendje Jamie Hince al lange tijd of ze een keer samen met zijn band The Kills op mag treden. De gitarist heeft tot nog toe ieder verzoek van de hand gewezen.

Kate heeft al wel eens in een videoclip meegespeeld:


Doorschijnend
Maar na vrijdagavond kan daar wel eens verandering in komen. Moss verbaasde vriend en vijand met haar versie van Summertime, dat ze samen met David Gilmour ten gehore bracht.  ‘Iedereen was stomverbaasd. Kate heeft een prachtige stem en leefde zich helemaal uit op het podium’, aldus een bezoeker.

Vol overgave bracht het model haar tekst, daarbij wild over het podium krioelend. Dat het publiek daarbij vrij zicht op haar borsten had, die door haar zwarte jurk heen schenen, leek haar niet te deren. Al maanden volgt ze zanglessen voor het een geval een kans als deze zich voor mocht doen. Nu beleefde ze dan eindelijk haar finest hour.

Succes
Wellicht dat Kate na haar modellenpensioen dus wel een zangcarrière begint. In ieder geval was niet alleen haar optreden een succes. De avond bracht in totaal bijna 600.000 euro op voor het goede doel.

Klik hier voor de foto’s van een doorschijnende Kate.

Lees ook:Huwelijksklokken luiden voor Kate Moss
Lees ook:Best dressed celeb: Kate Moss
Lees ook:Kate Moss zingt ‘Dirty Robot’
Lees ook:Kate Moss koopt nieuwe woning
Lees ook:Kate Moss verheerlijkt openlijk anorexia

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>