Johnny Depp verrast bezoekers Comanche Nation Fair

Zo sta je in Lawton, Oklahoma, langs de weg voor de jaarlijkse parade en zo sta je inene oog in oog met -jawel- Johnny Depp. Het gebeurde de belangstellenden vandaag, die aanwezig waren voor de opening van de Comanche Nation fair die dit weekend plaatsvindt. 

Dit weekend vindt in Lawton Oklahoma het twee dagen durende festijn plaats op het indianenreservaat van de Comanches. De stam heeft 15.100 leden, waarvan bijna 8.000 op het reservaat wonen. Johnny Depp werd in mei benoemd tot ere stamlid, daarom mocht hij in de parade deelnemen als de Grand Marshall. De organisatoren hadden de aanwezigheid van Depp geheim gehouden, ook voor de overige stamleden om een toestroom van mensen te voorkomen, zo meldt TMZ.

TMZ laat ons meegenieten van het filmpje dat iemand in het publiek maakte. Zet wel je geluid zacht, want de dames zijn wat opgewonden en het gilgehalte is  hoog:

Lees ook:Nee, Johnny Depp is ook niet dood!
Lees ook:Johnny Depp gaat maffia baas Whitey Bulger spelen
Lees ook:Johnny Depp koopt een villa van 17miljoen in Venetië
Lees ook:Amber Heard’s dark side!
Lees ook:Johnny Depp wordt rockster!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>