Is Katie Holmes drugsverslaafd?

Katie Holmes is laaiend op het tijdschrift STARAls het aan Katie ligt, gaan ze haar 40 miljoen euro betalen, omdat het de indruk wekte dat ze een drugsverslaafde actrice is. De cover heeft een oncharmante foto van Katie erop geplaatst met daarbij de tekst:  “Verslavingsnachtmerrie. De echte reden waarom ze Tom niet verlaat.”
Dit pikt Katie niet en ze is daarom naar de rechter gegaan om een schadevergoeding van 50 miljoen dollar te eisen van het magazine, dat is een dikke 36 miljoen euro. TMZ wist dat woensdag te melden.  “De beweringen van Star Magazine zijn niet waar en tegen de regels van de wet. Door bespottelijke en valse beweringen te doen, is dit een goedkope manier om lezers te treken”, laat Katie’s advocaat weten. In het artikel zelf stond trouwen niets over het vermeende drugsgebruik.
bron: TMZ

Lees ook:De waarheid over Kristen Stewart, Robert Pattinson en Lady Gaga
Lees ook:Sandra Bullock best betaalde actrice
Lees ook:P. Diddy is rijkste hiphopper
Lees ook:P. Diddy gooit 1 miljoen euro weg
Lees ook:Gisele Bündchen is het rijkste model

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>