Justin Bieber toont zijn liefde…

Justin Bieber en Selena Gomez zijn zondagavond op de rode loper bij de Oscars uitreiking eindelijk voor hun romance uitgekomen. Sinds november daten Justin en Selena met elkaar. Het setje kwam samen naar het Vanity Fair afterparty Oscar-feestje in Los Angeles, voor het eerst samen naar een openbare gelegenheid. Het jonge paar keek elkaar verliefd in de ogen aan. Beide gekleed in Dolce & Gabbana zagen ze er verliefd én gestyled uit. De hele wereld lijkt eindelijk te mogen weten dat tieneridool Justin een meisje heeft. Go Justin!

Lees ook:Justin Bieber en Selena Gomez weer een stelletje?
Lees ook:Justin Bieber koopt diamanten armband voor zijn lief
Lees ook:Justin Timberlake en Cameron Diaz weer bij elkaar!
Lees ook:Selena Gomez en Justin Bieber: zijn ze nu samen of niet?
Lees ook:Selena Gomez en Austin Mahone een koppel?

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Justin Bieber toont zijn liefde…

  1. Lotte

    News Tean, misschien kunnen jullie eens over echte sterren gaan schrijven ipv dit door een paar handige jongens gemaakte gedrochtje, welke zijn vermeende kunsten alleen maar uit studio=knopjes voorkomt. JB is uit!
    Hier is echt niemand in geinteresesserd! (zie het gebrek aan reacties)

      /   Reply  / 
    1. News Team Auteur

      There is more than Justin Bieber on our site , check it out ! And we’re sorry but JB is still hot…

        /   Reply  / 
  2. liselotte

    justin bieber is sexy! en hij zingt heel goed dus zeur niet zo

      /   Reply  / 
  3. The New York Tines

    Grote geheim Bieber uitgelekt; hij/zij is een meisje!
    Fotografen van o,a, de Nederlandse Volkskrant zijn achter zijn geheim gekomen toen ze foto’s maakten van zijn optreden in Nederland. Duidelijk was te zien op deze foto’s, die o,a, in de digitale volkskrant verschenen, dat er totaal geen bobbels v\n m\annelijke geslachtsdelen te zien waren en dart is opmerkelijk voor iemand van 17 waarvan toch wordt verwacht al enige tijd in de pubertijd te zijn, of daar al voorbij is als adolecent. Hij was dus zo plat als een meisje in zijn kruis. Bij sommige foto’s kon je zelfs na enige uitvergroting de contouren van een vrouwlijk geslachtsdeel ontwaren. Er ontbreekt ook enig groei van baard of snorhaar bij haar. Zijn totale lichaamsbouw verraad een lichaam van een ongeveer 13 jarig meisje welke nog net niet in de pubertijd is beland.
    Justin Bieber is dus onomstotelijk een meisje.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>