Ingebroken bij 50Cent, inbreker verstopt zich in kast

SANTA MONICA, CA - NOVEMBER 05: 50 Cent attends the Cheetah Vision, Hannibal Pictures & Emmett/Furla Films AFM party at Pier59 Studios West on November 5, 2010 in Santa Monica, California. (Photo by Angela Weiss/Getty Images)

Er is dinsdagmorgen ingebroken in het huis van rapper 50Cent in Connecticut. De twee daders zijn gearresteerd. De politie kreeg om 06.00 uur vanmorgen een telefoontje van de medewerkers van de security van 50Cent dat er een verdachte auto op de oprit geparkeerd stond. Zodra de politie gearriveerd was, gingen ze op onderzoek uit. Ze vonden twee inbrekers. De eerste vrij snel, de ander niet zo gemakkelijk, want die had zich met een fles wijn, die hij eerder uit 50Cent’s wijnvoorraad had gepikt, in een kast verstopt. Volgens de agenten zijn de twee mannen binnengekomen door een deur die niet afgesloten was. Ze waren in het bezit van Mariuhana toen de politie hen oppakte. Beide mannen zijn gearresteerd.

Lees ook:50 Cent gewond na aanrijding met truck
Lees ook:50 Cent valt 25 kilo af voor filmrol
Lees ook:50 Cent laat tatoeages verwijderen
Lees ook:P. Diddy is rijkste hiphopper
Lees ook:Beyoncé deelt klap uit aan 50 Cent?!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>