Jane Fonda aast op televisie comeback

LONG BEACH, CA - OCTOBER 24: Actress Jane Fonda works out during Maria Shriver's Women's Conference at the Long Beach Convention Center on October 24, 2010 in Long Beach, California. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)

Jane Fonda (72) heeft zichzelf als doel gesteld dat ze een comeback op televisie wil. Jane, ze zou onze oma kunnen zijn, ziet zichzelf het liefst acteren in een televisie serie. Op dit moment is Fonda te bewonderen in een nieuwe dvd die ze speciaal gemaakt heeft voor babyboomers. Zelf zegt ze hierover: “Als mensen op een bepaalde leeftijd komen, worden ze genegeerd door de fitnessindustrie. Hartstikke stom, want ik heb uitgebreid bestudeerd hoe je lichaam kan veranderen als je ouder wordt.

Gelukkig is daar iets aan te doen.” Volgens Fonda is het rampzalig dat sommige mensen op een gegeven moment in hun leven denken: “waarom zou ik sporten, ik ben toch al oud en afgeschreven”. Jane denkt dat iedereen in beweging moet blijven zolang je dat kan. Zij wil mensen motiveren van de bank af te komen en wat actiever te worden. Volgens haar is het nooit te laat om met sporten te beginnen. She got a point!

Lees ook:Jane Fonda in een rolstoel
Lees ook:Jane Fonda was een slechte moeder
Lees ook:Acteur Jim Carrey wordt opa!
Lees ook:Megan Fox snijdt zichzelf
Lees ook:Kelly Osbourne at elke dag chips en koekjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>