Cheryl Cole is ‘Woman of the Year’

LONDON, ENGLAND - JUNE 08: Cheryl Cole arrives at the 2010 Glamour Women of The Year Awards on June 8, 2010 in London, England. (Photo by Gareth Cattermole/Getty Images)

Niet alleen in Nederland werden gisteren de Glammies uitgereikt, die overigens door Lieke van Lexmond werd gewonnen, maar ook de Engelse celebs waren aan de beurt om prijzen in de wacht te slepen. Zangeres Cheryl Cole werd in Groot-Brittannië verkozen tot Woman of the Year tijdens de uitreiking.

De Glammies zijn een initiatief van het tijdschrift Glamour en wordt in verschillende landen uitgereikt. De zangeres arriveerde bij de awards in een lingerieachtige jurk. Donderdag treed Cheryl op tijdens het openingsconcert van het WK. Opvallend, want Cheryl tekende onlangs de scheidingspapieren om van voetballer Ashley Cole te scheiden.

Lees ook:Danser Derek Hough brengt nacht door met Cheryl Cole
Lees ook:Cheryl Cole wil geen geld van ex
Lees ook:Ashley Cole had ook seks met “sms-relatie”
Lees ook:Cheryl Cole beeindigt relatie per SMS!
Lees ook:Cheryl Cole wordt weer Cheryl Tweedy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>