David en Victoria Beckham gaan apart wonen

Victoria and David BeckhamCreative Commons License photo credit: friskytuna

Nieuwe kansen voor de vrouwelijke fans van David Beckham: vanaf begin januari woont hij in Milaan en zijn vrouw in Los Angeles.

De voetballer gaat een half jaar uitkomen voor AC Milan.

Omdat Posh geen zin heeft om met hem mee te gaan, blijft zij met de kinderen achter in Amerika. Als haar hubbie hen wil zien, dan moet hij maar daar heen komen, zo luidt haar redenatie.

Een bron laat weten dat de voornaamste reden voor deze tijdelijke scheiding het welzijn van de kinderen is. Brooklyn (10), Romeo (7) en Cruz (4) zitten in LA op school en hebben daar ook hun vriendjes wonen. Een half  jaartje Italië zou hun perfecte leventje alleen maar in de war schoppen.

David vindt het niettemin erg moeilijk om zijn gezin achter te laten. ‘Iedereen die weet hoeveel ik om mijn vrouw, kinderen en familie geef, begrijpt hoe erg ik het vind om zonder hen te zijn,’ verklaarde hij tegenover de Britse pers.

Voor Vic zal het ook niet makkelijk worden. In een interview met Allure Magazine verklapte ze dat ze seks boven slapen prefereert. ‘Ik kruip elke nacht naast David in bed dus, tja, er zou wel iets goed mis zijn als ik dan de voorkeur aan slapen gaf.’

Gezien haar mans avontuurtje met Rebecca Loos bestaat natuurlijk het gevaar dat hij de komende tijd zijn heil ergens anders gaat zoeken. Daarom: ooit van Skype-seks gehoord, familie Beckham?

Lees ook:David Beckham eenzaam naar Miami
Lees ook:Viervoeter Coco is David Beckham’s grootste fan
Lees ook:Gezinsuitbreiding bij de Beckhams…
Lees ook:Geen meisje meer voor Victoria Beckham
Lees ook:David Beckham meest stijlvolle man van het jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>