Yolanthe: ‘Ik ben gegroeid’

by: Rodrigo PastorizaCreative Commons License photo credit: Growing Minds

Het lijkt Yolanthe Cabau van Kasbergen na een heftige paar maanden weer voor de wind te gaan.

Een nieuw liefde, een nieuw huis en een nieuw programma.

‘Ik ben gegroeid’, concludeert de presentatrice trots.

Yolanthe is maar wat blij met de kansen die ze krijgt van de TROS, verklaart ze deze week in een interview met de gids van de omroep.

‘Ik heb het enorm naar mijn zin bij de TROS. Mijn collega’s zijn heel hartelijk en ik heb tot nu toe érg leuke programma’s mogen presenteren’, zegt ze.

Dat de band tussen haar en de omroep na de breuk met Jan Smit niet voorbij is, blijkt uit de nieuwe programma’s die de komende tijd voor haar op stapel staan.

‘Volgend jaar kom ik bij de TROS op televisie met een nieuw programma, maar daar ga ik nog niet te veel over verklappen’, aldus de goedlachse presentatrice.

‘Het wordt in elk geval een programma, waarin ik mensen ga interviewen; dat is alles wat ik er nu over kwijt wil.’

Net als dit jaar zal ze ook in 2010 als gastvrouw van Het Gouden Harpen Gala optreden. ‘Ik had, toen ik dat vorig jaar voor het eerst deed, natuurlijk al enige ervaring met live presenteren door Twinzz, maar zo’n gala, waarbij ik grote sterren moest aankondigen, was toch wel even anders. Gelukkig ging het me goed af.’

Yolanthe vindt dat ze nu veel beter kan presenteren dan vroeger. Dat ontdekte ze tijdens de opnames van Te Leuk Om Waar Te Zijn.

‘Vroeger was ik in mijn hoofd met veel te veel dingen tegelijk bezig, en gingen gedachten als: ik moet niet vergeten dit te vragen of dat te zeggen, voortdurend door mijn hoofd. Daar heb ik nu minder last van, waardoor ik er veel meer van geniet.’

Lees ook:Jan Smit wordt hypnotiseur
Lees ook:Gordon eist rectificatie EénVandaag
Lees ook:Yolanthes neefje overleden
Lees ook:Daphne Bunskoek houdt het graag spannend
Lees ook:Wesley mist Yolanthe (en denkt na over relatie)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>