Pamela Anderson toont blote kont op catwalk

the boobs of pamela dandersonCreative Commons License photo credit: danocamera

Een oude kat verleert zijn streken niet…

Pamela Anderson wist weer eens alle ogen op zichzelf te vestigen.

Deze keer door in blote kont over de catwalk te lopen.
De blonde stoeipoes toonde haar derrière tijdens een modeshow in Nieuw-Zeeland.

Zaterdag begint in dit land de Fashion Week. Bij wijze van prelude toonde de voormalig Baywatch-actrice vandaag al haar badkledingserie A*Muse in Auckland. Deze ecologische en diervriendelijke lijn heeft ze samen met designer Richie Rich ontwikkeld.

Aan het einde van de show maakte Anderson een ererondje over de catwalk heen. Voor deze gelegenheid had ze als kledingstuk een wit laken gekozen.

Natuurlijk bleek dit geen ‘gewoon’ laken te zijn. Toen Pam zich met haar rug naar het publiek keerde toonde ze aan iedereen haar kont, die slechts gehuld was in een miniscule string.

Wellicht hoopt Pam met deze actie haar populariteit wat op te krikken, en daarmee haar inkomsten. Volgens Perez Hilton zit de blonde babe namelijk  diep in de schulden.

Ze zou recentelijk hebben nagelaten om een renovatie aan haar villa te betalen. De bouwvakkers die nu aan haar onderkomen klussen is ze eveneens geld schuldig.

Één van de bedrijven zou al een aanklacht tegen Pamela hebben ingediend om eindelijk de 456.000 euro te krijgen. Alsof dat nog niet genoeg is, staat er ook nog een ebdrag van 177.000 euro aan inkomstenbelasting open. Een grote zak geld is dus gewenst…

Klik hier voor de foto’s.

Lees ook:Pamela Anderson's comeback…
Lees ook:Pamela Anderson rent Marathon van New York
Lees ook:Steeds minder schulden voor Michael Jackson
Lees ook:Pamela Aderson opnieuw getrouwd met ex-man Rick Saloman
Lees ook:Geen plastic-fantastic meer voor Pamela Anderson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>