Jesus Luz’ hete catwalkshow

jesus luz, 2009Creative Commons License photo credit: gabriel_marchi

De omgang met Madonna legt Jesus Luz geen windeieren.

Zo liep het Braziliaanse model zaterdag nog mee in een Dolce Gabbana-show.

Gelukkig had hij weinig om het lijf, zodat we goed konden zien waarom hij plotseling iedereens muze is.

Sinds begin dit jaar wordt Jesus Luz aan Madonna gekoppeld. De twee zouden iets met elkaar hebben sinds ze samen poseerden voor een steamy fotoshoot in W Magazine. Hoewel de relatie nooit officieel is bevestigd, verkeren Madge en Jesus sindsdien wel vaak in elkaars gezelschap.

Dolce & Gabbana
Dit weekend liep het model mee in de najaarspresentatie van Dolce & Gabbana. De kleding van het Italiaanse modeduo was weinig verhullend, waardoor het publiek goed de kans kreeg om Luz zijn lichaam te bekijken. En daar was absoluut niets mis mee!

Ook de heren Dolce en Gabbana was dat opgevallen. Zij waren zelfs zo te spreken over wat ze zagen, dat ze Jesus Luz tot hun nieuwe muze hebben gemaakt. Volgens de modeontwerpers is hij ‘een eigentijds voorbeeld van hoop en dromen’ (het is maar hoe je een toyboy omschrijft).

Madonna, Steven Klein / X-STaTIC Pro=CeSS (06 Disposition 4) video:

Hogere sferen
Daarom mocht Luz niet alleen meelopen tijdens de Herfst/Wintershow; hij is ook het nieuwe gezicht van de D&G-reclamecampagne voor dit najaar. Steven Klein is verantwoordelijk voor de fotografie. Hij is de man achter de hete W Magazine-shoot met Luz en Madonna. Ook regisseerde hij enkele videofilms voor de Confessions-tour.

Vaste klanten van Dolce & Gabbana Men’s wear zijn onder meer David Beckham, Jenson Button, Orlando Bloom, Adrian Brody en Matthew McConaughey. Jesus Luz verkeert dus in alle opzichten in hogere sferen!

Lees ook:Madonna en Jesus uit elkaar!
Lees ook:Madonna maakt Jesus aan het huilen
Lees ook:Madonna verbindt zich met Jesus
Lees ook:Madonna (51) feest met Jesus (23) en zijn (jonge) vrienden!
Lees ook:Meet the parents: Madonna met Jesus in Rio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>