Transseksueel model staat naakt in de Vogue

An activist waves a flag during the third Sofia Pride annual parade in Sofia June 26, 2010. Hundreds of gays, lesbians, transsexuals and supporters of gay rights participated in the parade. REUTERS/Stoyan Nenov  (BULGARIA - Tags: SOCIETY)
Vogue Magazine doet haar best om taboes te doorbreken en grenzen te verleggen. En dat lukt goed. De Franse editie bewijst dat komende maand met een fotoshoot met model Lea T. Ze is transseksueel en is naakt gefotografeerd. In de bijgenoemde tekst wordt T. betiteld als het nieuwe modellentalent. “De sensatie van 2010″, aldus het tijdschrift. De titel van het artikel luidt: “Lea, opnieuw geboren.”
Lea is de assistente van Givenchy-ontwerper Ricardo Tisci en ze werd eerder door haar baas ingezet voor de herfstcampagne van het merk. Ook liep het model deze zomer de show van Givenchy en stond ze in de Italiaanse Vanity Fair.
Zie hier de foto.

Lees ook:Stephanie Seymour naakt in Vanity Fair (foto’s)
Lees ook:Gisele Bundchen bloot in Vogue
Lees ook:Leonardo DiCaprio date opnieuw zwempakmodel
Lees ook:Dit ziet Madonna dagelijks in haar bed!
Lees ook:Justin Bieber en Selena Gomez uit elkaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>