Khloé Kardashian in Amsterdam voor nieuwe kledinglijn

Kim and Khloe Kardashian
Creative Commons License photo credit: Eva Rinaldi Celebrity and Live Music Photographer

Wie gister een glimp had op willen vangen van een van de Kardashian zusjes, had af moeten reizen naar de Bijenkorf in Amsterdam. Khloe Kardashian presenteerde daar haar nieuwe kledinglijn van haar en haar zusjes, genaamd Kardashian Collection. Deze nieuwe kledinglijn is exclusief te koop in de bijenkorf. Kourtney en Kim Kardashian hadden niet de moeite genomen om onze prachtige stad te bewonderen.

De 29-jarige Amerikaanse realityster, de jongste van de drie Kardashian zusjes, zit al langere tijd in huwelijkscrisis. Haar man, basketballer Lamar Odon, is verslaafd aan crack en is naar verluidt meerdere malen vreemdgegaan. De twee zijn nog niet officieel uit elkaar of gescheiden, maar proberen nog te vechten voor hun relatie. Deze problemen probeert Khloé Kardashian zo goed mogelijk buiten de publiciteit te houden. Wel moeilijk als je constant overal gefilmd, gefotografeerd en gevolgd wordt.

Lees ook:Het is officieel: Khloé Kardashian en Lamar Odon gaan scheiden
Lees ook:Khloé Kardashian huilt uit bij ex Rihanna
Lees ook:Khloé Kardashian heeft andere vader dan Kim en Kourtney Kardashian
Lees ook:Daar is ie weer: Kerstkaart van de Kardashians
Lees ook:De Kardashian zusjes in nieuwe kledinglijn Sears commercial

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>