Jessica Simpson tweets haar decolleté

Jessica Simpson kon het niet laten gisteren. Wandelend achter de kinderwagen, waarin haar pasgeboren dochter, Maxwell Drew,  niets vermoedend lag te slapen, liet Jessica Simpson haar Twitter volgers meegenieten van het zicht op haar borsten.

De Amerikaanse zangeres / actrice is geen onbekende met het tweeten van onthullende foto’s. Sinds ze zeven weken geleden beviel van haar dochter, is ze nogal geobsedeerd bezig met haar befaamde figuur. Haar dieet van Poptarts en Macaroni cheese tijdens haar zwangerschap heeft zijn sporen nagelaten. En nu is de tijd aangebroken voor een gezondere levensstijl. En dat hoeft, als je Jessica Simpson heet,  helemaal niet voor niets te gaan. Weight Watchers betaalt maar liefst $4 miljoen voor haar afvalrace. Volgens een bron is Jessica vooral geïnteresseerd in gezond en verantwoord afvallen. Om ook op de lange termijn gezonder te leven.

Lees ook:Jessica Simpson zwanger
Lees ook:Jessica Simpson maakt Weight Watchers eindelijk blij
Lees ook:Simpson slacht een Tofurkey…
Lees ook:‘Tiger Woods had een relatie met Jessica Simpson’
Lees ook:Jessica Simpson schept op over haar lingerie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>