Baby boom bij Kings of Leon

Vijf dagen nadat Caleb Followill de geboorte van zijn dochtertje Dixie Pearl aankondigde, heeft Kings of Leon drummer Nathan Followill het heuglijke nieuws gedeeld dat hij in december 2012 vader zal worden.  

Nathan trouwde november 2009 met Jessie Baylin in Brentwood, Tennessee in gezelschap van familie en goede vrienden, waaronder  Scarlett Johansson (27 ) die met Baylin op school zat. Op Twitter liet Nathan weten: “Ik kan met trots aankondigen dat ik & de lieflijke @JessieBaylin in verwachting zijn van ons eerste kind. Ik kan niet wachten. Leven is prachtig!”

Drummer Nathan — die 26 juni zijn 33e verjaardag vierde-  en Baylin, 28, ontmoetten elkaar voor het eerst in 2006 bij het Bonnaroo music festival.  Caleb Followill, de jongere broer van Nathan en tevens zanger van de band, is getrouwd met supermodel, Lily Aldridge. Zij beviel op 21 juni in het Vanderbilt University & Medical Center in Nashville van Dixie Pearl. Kings of Leon gitarist Matthew Followill, 27, verwelkomde zoon Knox met zijn vrouw Johanna Bennett in april 2011.

Lees ook:Michael Jackson het meest gedraaid in 2009
Lees ook:Noel Gallagher verlaat Oasis!
Lees ook:Concert Michael Bublé vanavond afgelast
Lees ook:Jeugdsentiment! Duran Duran komt Den Haag verblijden
Lees ook:One Direction maakt kans op Best Worldwide Act tijdens MTV VMA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>