Katie Price en Peter Andre: scheiding in 42 seconden

Creative Commons License photo credit: dicoplio

Dat is wat je noemt een flitsscheiding!

Het ontbinden van het huwelijk tussen Katie Price en Peter Andre nam slechts 42 seconden in beslag.

De twee scheidden dinsdag in het gerechtsgebouw van Londen na een huwelijk van vier jaar.

De scheiding gebeurde met wederzijdse toestemming. Uit de documenten blijkt dat alletwee hiertoe een verzoek hadden ingediend met als reden ‘onredelijk gedrag’.

Dat het stel zelf al lang over de breuk heen is, bleek wel uit het feit dat Peter Andre niet eens wist dat zijn zaak die dag voor de rechter zou komen. De reality-ster was druk bezig met opnames voor zijn nieuwe baan als showbizzreporter bij This Morning.

Katie Price op haar beurt heeft al weer enige tijd een relatie met freefighter en pornoster Alex Reid. Ze  heeft al meerdere malen laten doorschemeren zo snel mogelijk met hem te willen trouwen. Haar nieuwe vriend zou al bij haar in zijn getrokken.

Andre en Price hebben twee kinderen: Junior (4) en Princess Tiaamii (2). Het 31-jarige glamourmodel heeft ook nog een zoon uit een eerdere relatie met voetballer Dwight Yorke, Harvey (7).

Het uitspreken van de scheiding betekent overigens niet dat alles nu rond is. Het echte gevecht over onder meer de voogdij over de kinderen begint pas. Eigenlijk waren hier al afspraken over gemaakt. Peter zou echter zo kwaad zijn over het recente gedrag van zijn ex , dat hij alles van tafel heeft geveegd.

Lees ook:Peter Andre en Katie Prices relatietherapie
Lees ook:Jordan en Peter Andre gaan scheiden!
Lees ook:Katie Price spreekt zich uit over relatiebreuk
Lees ook:Peter Andre trekt in nieuwe woning
Lees ook:Peter Andre uit huis gezet door Katie Price

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>