James Bond-acteur eist alimentatie van ex-vrouw

MoneyCreative Commons License photo credit: bredgur

George Lazenby, die in een vorig leven James Bond speelde, verwijt zijn ex-vrouw dat ze zoveel geld heeft dat hij een lachertje is voor zijn kinderen.

Om weer op één lijn met haar te komen, eist de acteur nu een maandelijkse toelage van 16.000 dollar.

Scheiding
George Lazenby vertolkte de rol van James Bond in On Her Majesty’s Secret Service. In augustus vorig jaar scheidde hij van oud-tennister Pamela Shriver, na een huwelijk van zeven jaar. Het stel heeft samen drie kinderen: George Samuel (4) en de tweeling Caitlin Elizabeth en Samuel Robert (beiden 3).

Karig
Hoewel de 69-jarige Lazenby meer dan een miljoen op zijn naam heeft staan, vindt hij dat zijn leventje wat karig afsteekt bij dat van zijn 47-jarige ex, die meer dan het dertigvoudige bezit. Volgens de acteur is dit vooral gênant ten opzichte van zijn kinderen. Daarom heeft hij bedacht dat Shriver hem in het vervolg een maandelijkse toelage moet geven.

Nietigverklaring
Er is echter een probleempje: Lazenby en Shriver waren op huwelijkse voorwaarden getrouwd. Officieel kan hij dus geen aanspraak maken op het fortuin van zijn ex. Maar ook daar heeft hij wat op gevonden. De acteur heeft een rechtbank in Los Angeles gevraagd deze overeenkomst nietig te verklaren.

Tennis
Shriver vergaarde haar fortuin tijdens haar tenniscarrière. Zo wist ze onder meer vijf keer Wimbledon te winnen bij de dames dubbel. Samen met Martina Navrátilová won ze daarnaast zeven keer op rij het dubbelspel van de Australian Open. In totaal wist Shriver tijdens haar loopbaan 21 titels in het enkelspel en 106 in het dubbelspel te behalen.

Lees ook:Sam Worthington nieuwe James Bond?
Lees ook:‘George Clooney en Madonna hadden een mislukte date’
Lees ook:Mel Gibson bedroog minnares met porno-producente!
Lees ook:Owen Wilson voor tweede keer vader
Lees ook:‘Mel Gibson gaat Amerika verlaten’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>