Paris vraagt Doug om herstel relatie

when asked to show her shoesCreative Commons License photo credit: warrantedarrest

Na twee wilde nachten met Cristiano Ronaldo heeft Paris Hilton er genoeg van.

Ze wil haar ex-liefje Doug Reinhardt weer terug.

De relatie tussen Doug en Paris ging uit na een ordinaire ruzie in het openbaar. Het mondgemeen ontstond nadat Doug in een club met de Texaanse beautyqueen Kendhal Beal had staan praten.

Paris was hier Volgens Page Six zo kwaad over, dat ze met fruit en ijsblokjes naar Kendal was gaan gooien. Haar liefje had ze vervolgens de hele huid vol gescholden. Nog geen dag later was de relatie tussen de twee verleden tijd.

Zaterdag kreeg Paris spijt van haar heftige reactie, aldus de Amerikaanse website TMZ. In een poging Doug terug te krijgen begon ze met een sms-bombardement. In haar berichtjes verklaarde ze haar liefde, bood ze haar excuses aan voor de ruzie en vertelde ze dat ze wilde dat het weer aan was.

Paris Hilton NYC 5ft Ave
Creative Commons License photo credit: ferranbadia

Met resultaat. Om vier uur in de ochtend stond een dolgelukkige Reinhardt voor haar deur.  Dat hij haar de dag daarvoor praktisch nog een slet had genoemd, leken beiden al vergeten.

Volgens een woordvoerder van Hilton hebben de twee trouwens helemaal geen heftige ruzie gehad op de avond voor hun breuk. ‘De gebeurtenissen van deze avond zijn erg aangedikt. Paris en Doug hadden slechts een woordenwisseling. Niemand anders was daarbij betrokken.’

Zijn hiermee alle hobbels in de relatie dan weer opgelost?

Lees ook:Paris beëindigt relatie met Doug
Lees ook:Paris Hilton en Doug Reinhardt uit elkaar
Lees ook:Buurman van Paris wil betalen als ze oprot
Lees ook:Paris wint prijs en wil trouwen
Lees ook:Paris’ pubieke lapdance voor Doug

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>