[Update] Tony Scott’s zelfmoord: hij was ongeneeslijk ziek

ABC news meldt dat regisseur Tony Scott ongeneeslijk was. Hij zou een hersentumor hebben gehad die niet operabel was. Update 22-08-12: Wie de ongenoemde bron is die ABC gebruikte om dit nieuws naar buiten te brengen is onduidelijk. Een vertegenwoordiger van de familie heeft inmiddels laten weten dat er bij de familie niets bekend is over een hersentumor en/of een andere ongeneeslijke ziekte. Een autopsie moet uitmaken wat er waar is van de geruchten dat Tony Scott ongeneeslijk ziek was. Tony Scott sprong van de Vincent Thomas brug in Los Angeles, voor het oog van diverse getuigen.  Zijn broer Ridley Scott is vanmorgen vroeg van Heathrow in Londen vertrokken naar LA.

Scott was misschien nog wel het meest bekend van de film Top Gun uit 1986 met Tom Cruise. Hij hernieuwde zijn samenwerking met Cruise in 1990 voor Days of Thunder, waarin ook Nicole Kidman speelde. De in Engeland geboren regisseur werkte herhaaldelijk met Denzel Washington, voor het laastst in de film uit 2010, Unstoppable. Maar ook Crimson Tide, Man on Fire, Deja Vu en The Taking of Pelham 123 werkten Scott en Washington samen.

Tony Scott is de jongere broer van regisseur en producent Ridley Scott. Samen hadden ze de productiemaatschappij Scott Free Productions.  Behalve de CBS series The Good Wife en Numb3rs brachten ze ook de filmhit Prometheus in 2012. Andere films op de naam van Tony Scott zijn True Romance (geschreven door Quentin Tarantino), The Fan (met Robert de Niro) en Enemy of the State (met Will Smith). Mijn persoonlijke favoriet is The Hunger, met David Bowie, Susan Sarandon en Catherine Deneuve.

Scott was getrouwd en ze hadden twee kinderen.

 

Lees ook:Herdenkingsceremonie voor regisseur Tony Scott is vandaag
Lees ook:Tony Scott, regisseur Top Gun, pleegt zelfmoord
Lees ook:Lady Gaga’s nieuwe parfum commercial freaks me out!
Lees ook:Nieuw vervolg op Silence of the Lambs
Lees ook:Brad Pitt als cowboy = HOT

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>