Assistent-dermatoloog Jason Pfeiffer claimt relatie met Michael Jackson

Michael Jackson At A Press Conference

Er staken al eerder geruchten de kop op dat Michael Jackson homosexuele relaties zou hebben gehad en nu zou zijn voormalige vriend naar buiten zijn gekomen met zijn verhaal. Jason Pfeiffer (zie foto), de assistent van Armold Klein, Michaels dermatoloog, beweert dat hij een ‘passionele en seksuele relatie’ had met de vorig jaar overleden popster.

Michael en Jason ontmoetten elkaar in 2008. De twee hadden meteen een band. Beide heren kenden namelijk een moeilijk jeugd. “Pas enkele  maanden later werd duidelijk dat Michael ook gevoelens had voor mij. Ik nam aan dat hij biseksueel was. Ik weet dat we van elkaar hielden, hij was mijn soulmate.” Ook dermatoloog Arnold Klein bevestigt de relatie van Jackson met Pfeiffer. Hij betrapte hen eens. “Als je twee mensen naar elkaar ziet kijken, dan weet je wat er gaande is. Ik was gelukkig voor hen beiden”. Zie Jason Pfeiffer op video.

Lees ook:‘Michael Jackson was wel homo’
Lees ook:Michael Jackson was verslaafd
Lees ook:‘Michael Jackson was geen homo’
Lees ook:Michael Jackson hield van zijn vader
Lees ook:Lisa Marie Presley ‘gebroken’ door Michaels dood

18 Reacties // Reageer

18 thoughts on “Assistent-dermatoloog Jason Pfeiffer claimt relatie met Michael Jackson

  1. Linda

    Dit bericht klopt niet. Michael viel niet op mannen. De oorspronkelijke bron heeft dit bericht van de website gehaald, nadat Debbie Rowe contact heeft opgenomen met de Michael Jackson estate. Dat Michael homoseksueel of biseksueel zou zijn, is een leugen. Dit is gewoon weer een van de roddels, geloof het niet!

      /   Reply  / 
  2. sabrina jackson

    ik geloof het niet mj was geen homo ze moeten gewoon mee stopen steeds rodelen over mj hij is mijn grote fan

      /   Reply  / 
  3. Laatbloeier

    Och, daar gaan we weer! De leugens over Michael Jackson houden maar niet op. Toen hij nog leefde was hij de kip met de gouden eieren voor de media en andere bloedzuigers, en nu na zijn dood is hij dat nog steeds. Geld, verkoopcijfers, 5 minuten roem …….. kies maar uit!

    Goed dat het 2e deel van dat interview niet wordt uitgezonden; hoera voor Debbie en de fans die dit hebben bereikt.

    Naar mijn idee een beetje teveel toeval (en ik geloof niet in toeval) dat dit wordt uitgezonden op dezelfde dag dat de documentaire van Aphrodite Jones over Michael Jackson in ‘True Crime’ wordt uitgezonden. Deze documentaire belicht wat er werkelijk gebeurde rondom de aanklachten tegen MJ en hoe oneeerlijk MJ o.a. door de media werd behandeld (zie voorstukje http://www.youtube.com/watch?v=RM9JEpAstys – de hele uitzending staat ook op YouTube; het zijn 6 video’s). Je zou bijna gaan denken dat ze een waarheidsgetrouw verhaal over MJ willen vermoorden met een zootje leugens.

    Inmiddels is de hierboven genoemde video buiten gebruik, prima zo.

      /   Reply  / 
    1. Laatbloeier

      Ik bedoel natuurlijk de video over Jason Pfeiffer.

        /   Reply  / 
  4. Jolijn

    toen hij nog leefde toen durfde ze nog
    nie zo veel te roddellen maar nu hij weg is
    kunne ze alles maake maar zo is het egt nie
    wie roddeld over M.J die is nu zo laf
    en zo zielig.

      /   Reply  / 
  5. Angel Mulder Auteur

    Het zou dan geen roddel zijn, maar een leugen. Jason Pfeiffer komt met dit verhaal naar buiten. Maar wat zou er zo erg aan zijn als zou Michael wel homo zijn? Het zal niets aan hem als mens veranderen, toch?

      /   Reply  / 
    1. Laatbloeier

      @Angel, het zou niets aan hem veranderen als mens, dat is het punt niet. Ik geloof het gewoon niet; er was ook een verhaal van een vrouw die kinderen van hem zou hebben. Dat is makkelijk uit te zoeken door een DNA-test en daar hoor je dan nooit meer iets van. En de verhalen die na zijn dood opdoken over de spermadonoren voor zijn kinderen. Michael is en was een geliefd doelwit en daar heeft hij zelf ook vaak dingen over gezegd en geschreven. En die Arnold Klein vind ik ook niet geloofwaardig, want die heeft nog een rekening uitstaan bij het Estate.

        /   Reply  / 
    2. DARINKA

      nee Angel zal niks veranderen aan michael maar de leuge die is al erg genug erg voor zijn kids,en ik vind het zelf ook al heel erg omdat deze nieuws al eens is geweest en toen was het ook niet waar.
      MICHAEL JACKSON is een perfectionist en lief en zachtaardigste man die elke vrouw zal zich wensen ik zelf ook ( was het maar waar )
      kijk elke leuge doet een mens pijn toch?
      Ik houd van michael hoe dan ook en wat er ook gezegt word….

        /   Reply  / 
  6. Linda

    Het gaat erom dat hij steeds wordt neergezet als een persoon die hij niet is. Er blijven maar nieuwe verhalen komen, die allemaal niet kloppen.

      /   Reply  / 
  7. Laatbloeier

    In ieder geval is nu het artikel + het eerste deel van de uitzending van Internet gehaald. De fans hebben de sponsors benaderd om ExtraTV te boycotten en niet te vergeten een belangrijke bijdrage van Debbie Rowe. Chapeau!

      /   Reply  / 
  8. DARINKA

    ah weet je of michael nu slecht benoemt of niet maakt wel degelijk uit voor de fans maar ergste maakt wel uit voor MJ’s drie tal kinderen die het steeds moeten horen hoe deze boze wereld of de media hun lieve vader slecht behandelen.En nee ik geloof hier helemaal niet in en is inderdaad hier over al eerder de spraken van geweest en toen was het ook niet waar geweest,maar waarom nu weer de de oude koeien uit de sloot halen???
    Michael jackson is meest de liefdevolle,zachte,zorgzaame en noem maar nog alle goede doellen die MJ steunde…
    Ik word hier echt niet goed van,LOVE MJ MORE,XXX

      /   Reply  / 
  9. Laatbloeier

    De Amerikaanse media houdt toch niet op. Zoals eerder gezegd: Michael Jackson is en was de kip met de gouden eieren. Ook nadat hij was vrijgesproken van de aanklachten voor kindermisbruik. Goed nieuws verkoopt niet en het was een strop voor de media. Michael in de gevangenis, etc. had veel meer sensatie/nieuws opgeleverd en daarom bleven ze hem hekelen. Kijk maar wat Tom Mesereau, destijds zijn advocaat, daarover zegt: http://www.youtube.com/watch?v=oYvvEuTMkgE&feature=related vanaf 3.40.

      /   Reply  / 
  10. natascha

    het is inderdaad B S !! die (dokter) is gek respcetloos hoopt dat hij zo rijk wort…. ik was al die roddels al jaren zat maar wort aleen maar meer moe van………

      /   Reply  / 
  11. natascha

    Michael you are my only true love alwas en al die verhalen doen aleen maar meer pijn van binen Het moet gewoon een keer stopen…. mis je kapot veel Michael

    I ll neevr forget 2006 thanks for the pita bij de hempel hotel in londen MJJ

      /   Reply  / 
  12. Pokerspiel

    Took me time to read the whole article, the article is great but the comments bring more brainstorm ideas, thanks.

    - Johnson

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>