Jim Carrey’s Malibu getaway te koop

Jim Carrey heeft zijn strandhuisje te koop gezet. Voor een whopping 13,95 miljoen dollar. Hij kocht het in 2002 voor $ 9,75 miljoen en dat is volgens kenners nog steeds wat de eigenlijke vraagprijs zou moeten zijn. Dus of Carrey het verkoopt voor dit exorbitante bedrag? Maar een juweeltje is het wel. Oordeel zelf!

De ster uit The Truman Show” (1998), “Bruce Almighty” (2003) and “Mr. Popper’s Penguins” (2011)  is niet veel aanwezig in Malibu. Jammer, want de villa staat op het beste stukje strand in Malibu: Colony. Knappe jongen die hier naar binnen komt met een camera in zijn tas. Of het in zijn hoofd haalt om de poort open te laten voor paparazzi: bewaking is 24 uur per dag alert op sensatie zoekers. Het huis heeft 5 slaapkamers, 5,5 slaapkamers en niet te vergeten: een geweldig uitzicht over de oceaan. Wij blijven ondertussen dromen van het winnende loterijlot.

Lees ook:Friends ster verkoopt zijn villa
Lees ook:Acteur Jim Carrey wordt opa!
Lees ook:Ondertussen op Twitter… Jim Carrey’s kleinzoon!
Lees ook:‘Sterfhuis’ Michael Jackson te koop
Lees ook:P. Diddy gooit 1 miljoen euro weg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>