Kim Kardashian huilend in Achtbaan

Kim Kardashian hield het niet meer in een achtbaan van Six Flags Magic Mountain Amusement Park. Op 17 juli bezocht ze het park in Californië met onder andere haar zus Kendall Jenner en haar verloofde, Kanye West. Een ritje in een van de rollercoasters werd haar echter teveel. Ze twitterde… “Magic Mountain fun vandaag!!! Kendall schreeuwt, Kanye lacht & ik huil!” . Het ziet er niet naar uit dat we Kim snel op grote hoogte zullen terugvinden: “Het is officieel: ik heb hoogtevrees!“, twitterde de reality ster later op de dag.

Lees ook:Kim Kardashian en Kanye West op stap met dochtertje North (foto’s)
Lees ook:Kendall en Harry Styles samen naar bruiloft Kim Kardashian en Kanye West
Lees ook:One Direction leden moeten Kendall Jenner niet
Lees ook:Matthew McConaughey: derde kindje op komst
Lees ook:Kim Kardashian en Kanye West geven elkaar het jawoord in Parijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>